Gabriela Dinu Știri 20.02.2021 13:56

Cum arată și cât costă cel mai scump mărțișor scos la vânzare

Cum arată și cât costă cel mai scump mărțișor scos la vânzare

Ziua de 1 martie se apropie cu paşi repezi. Doamnele din viaţa noastră primesc flori în această zi, sau poate doar mărţişoară. Şi nu numai, căci există şi posibilitatea să o surprinzi pe cea mai importantă femeie din viaţa ta, atunci când se aşteaptă să primească şnurul roşu cu alb, ca pe un simbol al primăverii, şi cu ceva mai mult de atât.

Îţi doreşti acest lucru, dar poate că încă nu îţi dai seama cum arată şi cât de mult poate costa cel mai scump mărţişor scos la vânzare în luna martie. Dar ce trebuie să facă persoanele care sunt în căutarea de cadouri este să nu meargă doar în piaţă, la tarabele cu mărţişoare, căci nu vor da acolo de cel mai elegant mărţişor.

Cum arată și cât costă cel mai scump mărțișor scos la vânzare

Tradiţiile şi obiceiurile sunt respectate cu sfinţenie în anumite zone ale ţării, însă nu toţi românii îşi doresc să mai fie ttradiţionali cu ocazia acestei zile şi poate că preferă ca de data aceasta să fie originali.

Pentru că mărţişorul cel mai scump poate însemna adesea bijuteria preferată a doamnei sau domnişoarei tale, la care nu s-ar gândi să o primească fix de 1 martie. Aşadar, un inel cu pietre preţioase, nu trebuie să fie diamante, sau cerceii preferaţi, „brodaţi” de cristale Svarowski, sau poate că o broşă, ca să o legăm de 1 martie cu mai mult de un şnuruleţ, acestea pot fi mărţişoarele perfecte de 1 martie pentru iubita, sora, mama sau prietena ta.

Cel mai scump mărţişor scos la vânzare pentru 1 martie costă fix atât cât eşti dispus să cheltuieşti, căci există bijuterii pentru toate buzunarele. De exemplu, pentru setul din fotografia de mai sus, trebuie să scoateţi din buzunar 500 de lei, pentru brăţară şi lănţişor.

Nu uitaţi să marcaţi momentul atunci când îi veţi pune cel mai simpatic mărţişor la gât, la mână sau pe deget. Ataşaţi în cutia bijuteriei şi şnurul cu alb şi roşu, căci în esenţă acesta simbolizează mărţişorul, de fapt. Venirea primăverii şi bucuria unui astfel de gest cu siguranţă îi vor face primăvara mai frumoasă.