Gabriela Dinu Știri 27.08.2021 19:13

Cum arată și cât costă cel mai scump hotel din România. O noapte de cazare costă 774 lei

Cum arată și cât costă cel mai scump hotel din România. O noapte de cazare costă 774 lei

Cel mai scump hotel din România se află, după cum poate v-aţi gândit deja, în Bucureşti. Se numeşte Suter Palace Heritage, este aşezat central şi te duce cu gândul la o perioadă de poveste.

Este un castel în toată regula şi decorul este realizat în aşa fel încât să le amintească tuturor de cum se trăia luxul pe vremuri. O singură noapte de cazare în acest hotel de lux costă 774 lei şi oferă inclusiv posibilitatea de a lua masa la un restaurant special, cu mâncare de tip fine dinning.

Cum arată Suter Palace Heritage, din Bucureşti?

Numele său popular este acela de Carol Parc Hotel, fiind situat în imediata apropiere a Parcului Carol, pe Dealul Filaret. Nu este doar o unitate simplă de cazare, ci un castel, ce a fost construit la începutul secolului XIX de către un arhitect ce a folosit multe influenţe brâncoveneşti în realizarea acestuia.

Este un hotel luxos, dar nu modern, ci aminteşte de România şi de tradiţia noastră în oricare colţ ţi-ai arunca privirea. Design-ul din fiecare cameră are propria lui poveste şi fiecare unitate de cazare este unică, nu veţi vedea două camere la fel în întregul hotel. Băile sunt uriaşe şi s-a folosit faianţă de tip Laura Biagiotti, cosmeticele puse la dispoziţie clienţilor sunt de la Bvlgari. Toate dispozitivele sunt încastrate în lemn nobil de Verona şi tapetul care îmbracă pereţii este unul special şi elegant.

Pentru o noapte de cazare la carol Park Hotel sau Suter Palace Heritage din Bucureşti veţi plăti aceeaşi sumă indiferent că mergeţi în cursul săptămânii sau nu. Majoritatea hotelurilor practică modelul de extra-preţ pentru zilele de weekend, însă acest lucru nu se aplică şi aici.

Există mai multe tipuri de suite, iar cea de 774 de lei este cea mai ieftină. Există şi posibilitatea de a alege suita romantică, cea mai scumpă şi mai frumoasă dintre toate, al cărui preţ de închiriere pentru o noapte porneşte de la 550 de euro.