Gabriela Dinu Știri 23.05.2021 10:17

Cum arată, de fapt, traseul de la Asia Express. Concurenții vor trebui să treacă pe aici!

Cum arată, de fapt, traseul de la Asia Express. Concurenții vor trebui să treacă pe aici!

Asia Express continuă. Sezonul nou din 2021 stă să înceapă, iar fanii emisiunii de la Antena 1 aşteaptă cu berăbdare să vadă care este traseul, de fapt. Vedetele care au fost cooptate în noul sezon urmează să plece pe Drumul Împăraţilor, care porneşte în 2021 chiar din Turcia.

Care e traseul de la Asia Express – Drumul Împăraţilor

Traseul continuă cu Georgia şi chiar Azerbaijan, iar locaţiile care vor urma vor fi dezvăluite abia pe parcursul emisiunii. Producătorea show-ului, Mona Segall, vrea să îşi ţină fanii în suspans şi nu vor anunţa restul ţărilor decât înainte să ajungă acolo. Câștigători sezon 4 Asia Express 2021.

Se păstrează aceleaşi reguli ca în sezoanele precedente, adică cei 18 concurenţi vor trebui să supravieţuiască pe traseu cu doar un dolar pe zi. Trebuie să se descurce singuri de mâncare, cazare şi transport, totul pentru a pune mâna pe amuleta supremă.

Cine ajunge la aceasta câştigă competiţia care oferă cuplului victorios suma de 30.000.

Cei 18 concurenţi din cele 9 echipe sunt : Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Cine prezintă Asia Express 2021?

Cea mai mare surpriză dintre concurenţi este reprezentată de cuplul Mihai şi Elwira Petre. Cei doi dansatori au făcut parte din distribuţia emisiunilor Pro TV până când coregraful a părăsit juriul de la Românii au Talent. Cei mai mulţi dintre fani se aşteptau ca Mihai Petre să apară într-o altă emisiune a postului din Pache Protopopescu, însă a acceptat fără dubii oferta celor de la Antena 1, cel mai mare rival al Pro-ului.

Filmările pentru Asia Express 2021 încep în luna iunie, când cele nouă echipe vor pleca în Turcia. Gina Pistol a născut, iar cea care o înlocuieşte la cârma emisiunii este Irina Fodor. Tot ea prezintă acum şi Chefi la cuţite.

Gina Pistol a născut în urmă cu două luni o fetiţă, pe nume Josephine. Iubitul ei este nimeni altul decât Smiley, pe numele său real Andrei Maria.