Ionuț Nițulescu Vedete 28.12.2022 21:47

Cum arăta Cătălin Scărlătescu în tinerețe. Era slab și avea părul lung. L-ai fi recunoscut?

Cum arăta Cătălin Scărlătescu în tinerețe. Era slab și avea părul lung. L-ai fi recunoscut?

„Chefi la Cuțite” este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni TV din România, iar cei trei chefi – Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu – fac show atât în bucătărie, luptânând cot la cot pentru a căștiga cât mai multe amulete, cât și în timpul jurizării. Cele opt sezoane împreună i-au apropiat, iar între ei s-a format o prietenie puternică. În bucătărie însă, cei trei ajung „la cuțite”.

Multe doamne vin la „Chefi la Cuțite” pentru a-l întâlni pe Scărlătescu, singurul burlac de la masa juriului. Pentru moment însă, bucătăria este singura lui mare iubire. A devenit unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Spune, râzând, că de la materintate a fost dus direct la restaurant.

Scărlătescu: „Am învățat să merg ținându-mă de fețele de masă din restaurant”

„Să vă spun ceva: pe mine, de la maternitate m-au adus direct la restaurant pentru că ai mei, toți, lucrau în branșa asta.Toți, părinți, unchi, bunici, toți au fost în industria asta. Practic eu am învățat să merg ținându-mă de fețele de masă din restaurant”, a declarat Scărlătescu.

A terminat un liceu de profil și a avut prima slujbă la 17 ani, fiind „comisioner la hotel Flamingo din Eforie Sud”. Prima mâncare a preparat-o însă mult mai devreme. Pe când avea doar 7 ani, iar bunica a fost cea care l-a îndrumat. A făcut cea mai scumpă mâncare de cartofi,

„Cred că aveam vreo șapte ani. Eram undeva, la Brașov, eram singur în casă, muream de foame și am sunat-o pe bunica pe fix să-mi spună cum să fac mâncare. și am făcut cu bunică-mea la telefon o mâncare de cartofi. A fost cea mai scumpă mâncare de cartofi pe care am făcut-o vreodată, în viața mea. A costat telefonul foarte mult”, ne-a mai declarat acesta.

Citește și: Casting Chefi la Cuțite: cum te înscrii la cea mai urmărită emisiune de la Antena 1

Cum arăta în tinerețe burlacul de la „Chefi la Cuțite”

A fost „șeful cartofilor”, apoi „Gică Papanaș”, iar în ianuarie 1990 a plecat în Germania. Timp de 12 ani a muncit peste tot și a vizitat peste 40 de state. S-a întors în România în 2002, plin de experiențe și cunoștințe din toate bucătăriile lumii.

În tinerețe, Cătălin Scărlătescu avea părul lung și nu era „pufos”, așa cum îl alintă colegii de emisiune.

catalin scarlatescu tanar

Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu

În 2018, Scărlătescu a uimit pe toată lumea, când a reușit să slăbească peste 50 de kilograme. Acesta a dezvăluit și care e secretul:

„În continuare gătesc tot felul de bunătăţi. Pasiunea pentru mâncare şi gătit a existat şi va exista mereu. În majoritatea timpului mă aflu în bucătărie, apoi printre cei care se bucură de mâncarea pe care o pregătesc. Deci sunt înconjurat de tentaţii culinare la tot pasul.

Eu am mai spus-o… am un singur secret: dacă înainte era vorba despre calitate şi cantitate, acum mă rezum doar la calitate. Fac şi mănânc, dar mănânc mult mai puţin. Aleg la orice oră şi în orice moment preparatele uşoare pe bază de peşte, iar preferatul meu este peştele alb din mare”, a dezvăluit chef Scărlătescu, într-un interviu pentru Click!.

catalin scarlatescu a slabit

Referitor, la faptul că este unul dintre cei mai râvniți burlaci, acesta a răspuns: „Uitați-vă la mine! Ce să râvnești la un om de 50 de ani? Ce să mai vrei de la el”.