Ionuț Nițulescu Trending 28.12.2022 17:35

Casting Chefi la Cuțite: cum te înscrii la cea mai urmărită emisiune de la Antena 1

Casting Chefi la Cuțite: cum te înscrii la cea mai urmărită emisiune de la Antena 1

Chefi la Cuțite este una dintre cele mai apreciate emsiuni TV din România. Simpatica Gina Pistol, alături de cei trei chefi – Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărălătescu – și de cei mai îndrăzneți pasionați de bucătărie, reușesc să țină telespectatorii lipiți de televizoare.

Show-ul de cooking din România a ajuns la sezonul cu numărul 8 și poate fi urmărit pe Antena 1, de luni până miercuri, de la ora 20.00, dar și pe Antena Play. În ciuda restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, emisiunea continuă și pare să atragă din ce în ce mai mulți concurenți nu doar din România, ci și din afară.

Cum te înscrii la „Chefi la Cuțite”

Oameni simpli sau bucătari cu experiență, toți încearcă să-i impresioneze pe cei trei jurați cu preparate care mai de care spectaculoase. Nu toți însă reușeșc să primească cel puțin două cuțite, necesare pentru a ajunge în bootcamp, o nouă probă eliminatorie, și mai apoi să facă parte din echipa unuia dintre cei trei chefi. Doar trei primesc însă cuțitul de aur.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărălătescu (Sursă foto: facebook.com/ChefiLaCutite)
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărălătescu (Sursă foto: facebook.com/ChefiLaCutite)

Oricine este încurajat să participe la emisiune să-și demonstreze talentul de bucătar sau chiar să câștige experiență. Edițiile difuzate de-a lungul timpului au arătat că suprizele se țin lanț și în bucătărie și nu este neapărat necesar să fii chef pentru a pregăti o farfurie interesantă și un preparat delicios. Până acum nu au apărut informații oficiale privind sezonul cu numărul 9 „Chefi la Cuțite”, însă un lucru este sigur: povestea continuă!

Dacă vreți să participați la emisiunea „Chefi la Cuțite” vă puteți înscrie la casting pe site-ul a1.ro (găsiți AICI linkul), unde va trenui să completați o fișă ce conține informații personale, dar și să încarcați un video sau o fotografie cu voi. După completarea formularului, veți putea fi contactat de un membru al echipei, urmând ca apoi să vă prezentați cu o farfurie semnătură, cea mai bună, care va poate arunca în focul luptei.

Citește și: Top 10 cele mai scumpe restaurante din lume. Doar milionarii își permit să mănânce acolo

Având în vedere contexul în care ne aflăm, cel mai probabil chefii nu vor mai pleca în turneu prin țară în căutarea celor mai iscusiți bucătari, ca în edițiile precedente, iar preselecțiile se vor desfășura mai mult online.

Gina Pistol, în sezonul 9 Chefi al Cuțite?

Gina Pistol (Sursă foto: facebook.com/ChefiLaCutite)
Gina Pistol (Sursă foto: facebook.com/ChefiLaCutite)

Toți se întreabă cine va prezenta sezonul 9 al emisiunii, după ce s-a alfat că Gina Pistol este însărcinată în 5 luni. Vedeta este în culmea fericirii că va deveni mamă pentru prima oară, la 38 de ani.

Deși medicii i-au recomandat să pună pe pauză proiectele în care este implicată în acest moment, se pare că Gina nu vrea să renunțe la emisiunea „Chefi la Cuțite” și, conform unor surse citate de ciao.ro, aceasta va continua să modereze și următorul sezon.