Ionuț Nițulescu Vedete 02.01.2023 11:31

Cum a ajuns să arate Catrinel Sandu după ce a părăsit România și s-a mutat cu familia în SUA

Cum a ajuns să arate Catrinel Sandu după ce a părăsit România și s-a mutat cu familia în SUA

Catrinel Sandu a părăsit România în urmă cu ceva ani și duce o viață de vis în SUA. La 44 de ani, vedeta arată incredibil și este foarte fericită alături de americanul cu care și-a făcut viața.

Fotografiile publicate de fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor stârnesc invidia oricui. Catrinel Sandu a trecut printr-o perioadă grea în urma divorțului de fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe, Sara și Lara.

Catrinel Sandu, viață de vis în SUA

Se pare că fostul ei soț a dus o viață dublă timp de doi ani, iar vedeta a aflat acest lucru chiar de la amantă. A trecut prin clipe grele și chiar ea recunoaște că nu-ți dă seama de unde a găsit forța de a depăși acel episod din viața ei.

În vara anului trecut, Catrinel Sandu a mai primit o lovitură, atunci când și-a pierdut tatăl. Acum pare că lucrurile s-au liniștit și soarele a răsărit și pe strada ei. Și-a găsit liniștea lângă medicul stomatolog Steve Schroeter, cu care s-a și căsătorit.

catrinel sandu alaturi de sot
Sursă foto: Instagram

Pare că viața în SUA îi priește, mai ales că locuiește într-o casă de 200.000 de dolari, achziționată recent: ”Am reușit! Mulțumesc lui Dumnezeu, ne-am luat casa visurilor noastre”. Este exact ca în filmele americane!

Citește și: De ce a părăsit CRBL România împreună cu familia și ce a ajuns să facă în Spania

Cu ce se ocupă Catrinel Sandu în America

Catrinel Sandu predă la una dintre cele mai mari școli de arte din zonă. Se simte împlinită și foarte fericită cu ceea ce face.

„Este una dintre cele mai mari școli de arte din zonă. Acolo predau, lucrez în fiecare zi, de dimineață până seara. Am foarte multe rezultate frumoase, foarte multe spectacole. Din păcate, în această perioadă totul este online. Eu merg fizic la școală, predau, dar toate spectacolele și evenimentele noastre se țin online. Dar îmi place foarte tare ceea ce fac. Sunt foarte fericită”, a povestit Catrinel Sandu.

Vedeta are numai cuvinte de laudă și la adresa soțului ei, despre care spune că este un om extraordinar.

„Steve este un doctor stomatolog foarte bun. Asta nu o spun eu că este soțul meu, dar are o reputație foarte bună aici, în Sarasota. Este în business de peste 20 de ani. Este un om extraordinar, care ajută pe toată lumea”, a afirmat ea.