Gabriela Dinu Vedete 04.07.2023 13:00

Cristina Şişcanu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Cristina Şişcanu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Cristina Şişcanu este un personaj din showbiz-ul românesc a cărei viaţă s-a schimbat radical după ce s-a căsătorit cu Mădălin Ionescu. S-a lăsat de televiziune şi face acum bani din online, din activitatea de influencing, având aproximativ 215k de urmăritori pe Instagram.

Are 38 de ani şi este de profesie jurnalistă. S-a născut şi a crescut în Republica Moldova, dar s-a mutat în România pentru a studia şi aici a rămas.

Ce scrie în CV-ul Cristinei Şişcanu?

A încercat din răsputeri să intre în Barou, voia să urmeze Dreptul, numai că i-a fost imposibil, având în vedere că nu deţinea cetăţenie română. Aşa s-a reorientat către jurnalism şi a început să lucreze în televiziune, acolo unde l-a cunoscut pe Mădălin Ionescu, cel care avea să-i devină soţ.

Pe când s-au cunoscut ei, ea era reporter, iar Mădălin Ionescu prezenta o emisiune TV. Asta se întâmpla în urmă cu mai bine de 13 ani. S-au căsătorit şi au împreună o fetiţă de cinci ani, pe nume Petra. Cristina Şişcanu este însă mamă pentru trei copii, Mădălin Ionescu având doi copii dintr-o căsnicie anterioară. Ştefania, în vârstă de 25 de ani, şi Filip, în vârstă de 18 ani.

Date Biografice Cristina Şişcanu

Nume complet: Cristina Şişcanu
Data naşterii: 3 noiembrie 1984
Înălţime: 170 cm
Partener: Mădălin Ionescu

Se gândeşte serios să devină mamă pentru a doua oară şi nu ascunde asta: „Da, eu mi-aș dori! La un moment dat, chiar eram porniți să mai facem, după aceea a venit pandemia, m-a speriat și chestia asta cu războiul. Na, toți avem niște frici, niște temeri.”

Boala teribilă prin care a trecut Cristina Şişcanu

Cristina Şişcanu moderează în prezent un podcast şi face bani din activitatea pe care o depune în online. A avut în faţa sa invitaţi precum Cătălin Botezatu, Anca Serea, Andreea Marin și alţii. Înainte de asta, a participat la emisiunea de tip concurs Bravo, ai stil! Celebrities.

S-a luptat şi ea cu depresia şi a avut curajul să deschidă acest subiect cu scopul de a-i ajuta şi pe ceilalţi: „De depresie am scăpat prin terapie la psiholog, după câteva ședințe deja am simțit o îmbunătățire vizibilă a stării mele. Am făcut multă rugăciune și pur și simplu nu m-am lăsat, asta e foarte important. Succesul vine și cu astfel de stări”, a mărturisit recent Cristina Şişcanu.