Gabriela Dinu Știri 04.09.2022 17:50

Cristina Pucean: CV, biografie, varsta, inaltime, iubiti, tarif pentru dansuri si videoclipuri

Cristina Pucean: CV, biografie, varsta, inaltime, iubiti, tarif pentru dansuri si videoclipuri

Cristina Pucean este o dansatoare celebră de muzică de petrecere, preferata maneliştilor de la noi din ţară. La începutul carierei sale, aceasta l-a însoţit la cântări pe Florin Salam şi aşa a ajuns să fie cunoscută. Este născută pe 11 iunie 1995 şi are 27 de ani.

În adolescenţă, Cristina Pucean a participat la mai multe ediţii ale concursului Miss Piranda, pe care le-a şi câştigat, pe vremea când încă nu avea intervenţii estetice.

Cine este Cristina Pucean şi ce scrie în CV-ul ei

Dansatoarea a participat şi la emisiunea Românii au Talent de la Pro TV, unde a prezentat, aşa cum era de aşteptat, un număr de belly dance, adică dans din buric. De-a lungul timpului, a avut mai multe intervenţii estetice la nivelul sânului, nasului, iar buzele le-a injectat cu acid hialuronic.

Cristina Pucean îşi negociază tariful în funcţie de evenimentul la care face parte şi cântăreţul pe care îl însoţeşte. Mai mult, pe lângă onorariul deja stabilit dinainte, aceasta încasează bani frumoşi de la invitaţi şi în timpul dansului.

Cea mai mare sumă de bani pe care a strâns-o într-o seară a fost de 10.000 de euro, la o petrecere care s-a ţinut în Germania. În acelaşi timp, aceasta povestea în timpul unui podcast că o dată a refuzat un invitat care a vrut să îi bage la sutien suma de 10 lei.

Date Biografice Cristina Pucean: înălțime, greutate

Nume complet: Pucean Cristina
Data naşterii: 11 iunie 1995
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Bogdan de la Ploieşti
Greutate: 56 kg
Înălţime: 1,66 m

Până în prezent, Cristina Pucean nu a avut iubiţi celebri şi nici nu s-a afişat cu vreun bărbat. Până acum, după cum am spus, când după o mulţime de speculaţii privind relaţia cu artistul Bogdan de la Ploieşti, cei doi au făcut totul public şi şi-au asumat relaţia printr-un sărut în faţa tuturor, în timpul unui concert de la Constanţa.

Până să îşi afirme legătura, cei doi au fost plecaţi într-o vacanţă de lux în Santorini.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Fane Vancică
Luis Gabriel
Ionuţ Cercel