Gabriela Dinu Știri 02.08.2022 19:40

Concurenți ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Lista vedetelor confirmate

Concurenți ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Lista vedetelor confirmate

Pro TV filmează în prezent, în Republica Dominicană, cel mai nou show al lor, Sunt celebru, scoate-mă de aici. Prezentatori vor fi Cabral şi Adela Popescu, iar din rândurile următoare veţi afla şi care sunt concurenţii care se vor lupta pentru marele premiu.

Show-ul se va disputa în acelaşi loc în care s-au filmat şi emisiunile de tip concurs Exatlon şi Survivor România, iar la start vor fi aliniate vedete care au mai participat în trecut la acestea.

Lista completă a concurenţilor de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Un exemplu în acest sens este chiar Giani Kiriţă, care a plecat deja în mare secret către jungla Dominicană. În urmă cu patru ani, fostul fotbalist român a participat şi la primul sezon de Exatlon, care s-a desfăşurat în Republica Dominicană.

„La început am luat-o (n.r – televiziunea) ca pe o glumă, după ce, în 2012, m-am lăsat de fotbal. Apoi, în 2013 am participat la «Dansez pentru tine». Și acolo am luat-o ca pe o joacă, dar uite că au trecut nouă ani în care eu stau în televiziune. A devenit alt viciu pentru mine. Am fost peste tot, la Șerifi de România, la Nea Marin, Exatlon. Am avut și emisiunea mea la Kanal D, ceea ce m-a bucurat enorm.

Lidia Buble a „trădat” Antena 1

Chiar a fost o experiență incredibilă… Să fii invitat, după care să fii prezentator… E o diferența de la cer la pământ și a trebuit să mă adaptez. N-am luat cursuri de dicție, am fost spontan, cum sunt eu”, a povestit Giani despre experienţele pe care le-a trăit în televiziune.

Lidia Buble este o altă concurentă care va participa la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Aceasta a mai luat parte recent la proiectul Antenei 1, Asia Express, unde a participat alături de sora ei, Estera Buble.

Lista completă a concurenţilor care au plecat în Republica Dominicană pentru a filma la Sunt celebru, scoate-mă de aici: Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux şi Opulenţă, Bia Khalifa, Lidia Buble, Cristian Mitrea, Cornel Palade, Paul Diaconescu, Giani Kiriţă, Alex Bogdan şi Răzvan Botezatu.