Ioana Filipescu Știri 21.03.2022 11:21

Compatibilitate Capricorn. Ce zodii se potrivesc cu nativii din această zodie

Compatibilitate Capricorn. Ce zodii se potrivesc cu nativii din această zodie

Ce are zodia Capricorn față de celelalte? În primul rând, este cea mai stabilă și consecventă dintre toate celelalte zodii. Apoi, este una dintre cele mai apreciate pentru seriozitate, dar aceasta nu e singura calitate.

Astfel, nativul Capricorn este un suflet sensibil, ascuns într-o carapace de oțel. Nu este însă la fel de norocos precum nativii din celelalte zodii. Capricornul este zodia guvernată de Saturn și de elementul primordial Pământ, care o face foarte echilibrată, răbdătoare și tenace.

Ca o ultimă calitate, nativul Capricorn se remarcă foarte ușor și este apreciat de societate.

Care sunt compatibilitățile cu celelalte zodii? Ce zodii se potrivesc cu nativii Capricorn?

Compatibilitate cu zodia Berbec – 38%

E totul sau nimic! Asta este regula după care funcționează compatibilitatea Capricornului cu Berbecul. Au încredere unul în celălalt, de fapt, va fi foarte ușor pentru ambii. Au neînțelegeri, dar în niciun caz nu vor să înșele. Discuțiile pe care le pot purta cu larghețe sunt despre carieră, despre merite, despre exerciții fizice.

Capricornul este rațional și cu picioarele pe pământ, spre deosebire de un Berbec fără răbdare și care se va plictisi de rutina partenerului.

Așa că respectul necondiționat este singura cale de conviețuire între un Capricorn și un Berbec.

Imagine astrologică.
Compatibilitate Capricorn. Ce zodii se potrivesc cu nativii din această zodie

Compatibilitate cu zodia Taur – 89%

Nu minte, nu judecă! Nu e pentru nativii din Capricorn. Totuși, cele două zodii, Capricorn și Taur, se înțeleg foarte bine, deși au naturi diferite. Asta pentru că se completează reciproc, ceea ce duce la formarea unui cuplu viabil, ba chiar perfect. Din afară, însă, cuplul pare unul plictisitor.

Compatibilitate cu zodia Gemeni – 15%

Greu de înșelat un Capricorn tipic. Dar partenerul din Gemeni va încerca, va avea tendința de a flirta, va considera că adulterul, unul ușor, însă, ar fi ceva normal, trecut cu vederea. Numai că în lumea Capricornului, nu există anumite niveluri de adulter, adulterul nu există, sub nicio formă. E cât se poate de clar, Gemenii și Capricornul nu fac casă bună împreună. În timp ce Gemenii au nevoie de cineva care să-i aducă cu picioarele pe Pământ și să le dea profunzime, nu găseasc persoana potrivită în Capricorn, li se pare că văd în față o persoană demodată, tradiționalistă și plictisitoare.

CITEȘTE ȘI: Horoscop. Cum se calculează, de fapt, ascendentul

Compatibilitate cu zodia Rac – 84%

Semne opuse între cele două zodii. Dar o atracție puternică există între Capricorn și Rac. Atunci când cei doi dau nas în nas, între ei se declanșează o pasiune imensă. Când se îndrăgostește, Capricornul va înțelege nevoia celuilalt de a avea un partener de încredere și îi va arăta că el este în măsură. Între cei doi sunt semne predestinate să facă față datoriilor karmice, emoțiilor reziduale din familiile lor.

Compatibilitate cu zodia Leu – 27%

Între Capricorn și Leu minciunile sunt imposibile, nu și secretele. Timpul petrecut împreună de cei doi nu este exclus, sunt răbdători, dar fiecare încearcă să arate căeste cel mai bun din relație. Atât Capricornul, cât Leul au propria misiune, dar amândoi, uniți, pot fi cei mai buni. Dacă se întâlnesc la momentul potrivit, Leul și Capricornul s-ar putea înțelege de minune.

Compatibilitate cu zodia Fecioară. 77%

Capricorn – Fecioară, conversație foarte plictisitoare. Chiar și în aceste condiții, cele două zodii se bucură de ceea ce au. De Capricorn nu te poți îndoi, este, prin definiție, un semn în care poți avea încredere. Iar Fecioarele nu vor fi infidele, nu au chiar niciun motiv. Capricornul și Fecioara se respectă reciproc, au încredere unul în altul, iar dacă se și iubesc, au ingredientele necesare pentru o relație stabilă de lungă durată.

Compatibilitate cu zodia Balanță – 34%

Gheu pentru o Balanță cu Capricornul, dacă are motive discutalile! Asta pentru că cel din zodia Capricorn o va face să se simtă vinovată chiar și de cea mai mică minciună. Mai mult, când stă lângă Capricorn, o Balanță nu se va simți confortabil, va deveni o persoană care nu e predispusă la discuții. Dificil este cuvântul care ar descrie perfect relația dintre un Capricorn și o Balanță.

Compatibilitate cu zodia Scorpion – 64%

Relați acelor două zodii nu este mereu sinceră, dar Capricornii nu simt, însă, nevoia să mintă într-o relație cu Balanțele. Dar dacă își arată reciproc înțelegere și răbdare, atunci poate ieși un cuplu desăvârșit. Cheia relației? Să fie suficient de deschiși unul cu celălalt, iar atunci se vor ajuta reciproc, pentru că sunt capabili, vor descoperi adevăruri karmice, probleme nerezolvate din trecut, care să-i ajute să construiască o fundație solidă pentru relația lor.

Imagine horoscop.
Compatibilitate Capricorn. Ce zodii se potrivesc cu nativii din această zodie

Compatibilitate cu zodia Săgetător – 38%

Săgetătorul nu este pe deplin sincer cu el, însă în relația cu ceilalți este foarte onest. Ceea ce-i cauzează probleme cu Capricornul, acesta sințindu-se înșelat. Săgetătorul și Capricornul se pot înțelege reciproc dacă nu ajung să se lupte pentru a-l convinge pe celălalt că are dreptate. Relația Capricorn – Săgetător este departe de a fi una ideală. Tocmai de aceea, rareori ajungă să rămână împreună pentru tot restul vieții.

Compatibilitate cu zodia Capricorn – 62%

Între cei doi parteneri din Capricorn va exista, întotdeauna, o acerbă competiție. Nu de la minciună pleacă totul, ci din tăcerea pe care o vor afișa unul față de celălalt. Relația lor se poate transforma, la un moment dat, într-un adevărat război verbal, nu de durată însă, maximum cinci minute. Apoi, cei doi vor începe bătălia tăcerii. Nimeni nu va câștiga. E cât se poate de clar că jocul de superioritate dintre cei doi va crea, mai mult ca sigur, probleme, iar relația se va îndrepta către un final.

CITEȘTE ȘI: Zodii care se potrivesc perfect în dragoste. Sunt șanse uriașe de căsătorie între ele!

Compatibilitate cu zodia Vărsător – 37%

Capricornul și Vărsătorul au viziuni diferite. Unul gândește la rece, vrea să elimine greșelile, altul prețuiește mult prea mult ideea de adevăr. De aceea, este greu să se accepte reciproc. O relație intelectuală între un Capricorn și un Vărsător poate fi dureroasă, mai ales că ambii pot fi foarte reci, distanți și terifiant de tăcuți. Nu se implică în relație, doar vor să-și înțeleagă punctele de vedere. La început, cei doi nu se găsesc interesanți, iar punctul nevralgic este lipsa contactului emoțional.

Compatibilitate cu zodia Pești – 76%

Două zodii care fac un cuplu aproape perfect! Peștii și Capricornii se vor înțelege și se vor respecta reciproc. Fără minciună între ei. Dacă poate inspira cineva un Capricorn, Peștii sunt acele persoane. Nativii din cele două zodii pot relaționa foarte ușor, știu când să vorbească și când să asculte. Firi timide, Peștii și Capricornii sunt dornici să afle cât