Ioana Filipescu Știri 07.09.2022 11:43

Andreea Doinea: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Andreea Doinea: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Andreea Doinea este o actriță care s-a născut la Slatina și a debutat pe micul ecran pe când avea 20 de ani, în anul 2001, cu un rol într-un sitcom. Dar debutul cel mare, în cinematografie, s-a derulat trei ani mai târziu, cu filmul „Orient Express”. Iar de atunci, actrița se bucură de un real succes în rândul publicului.

Andreea provine dintr-o familie cu frica lui Dumnezeu, care i-a imprimat anumite valori. „Sunt din neam de preoți; bunicul meu, fratele său, străbunicul și fratele străbunicului au fost preoți … Și mi-au fost transmise anumite credințe, o anumită educație. Pun preț pe valorile umane, ale familiei și consider că totul pleacă de la credință în Dumnezeu! Cred că respectând cele Zece Porunci, poți să ai o viață frumoasă, decentă pentru tine și pentru cei din jurul tău”, a făcut dezvăluirile actrița.

Ce scrie în CV-ul Andreei Doinea + filmele

Andreea Doinea a absolvit actoria și a intrat repede în circuit. A prins câteva fimlme iunteresante, dar și telenovele de rezonanță: Strada Speranţei (2021), O poveste de dragoste, Lindenfeld (2013), Spitalul de demență (2012), Arestat la domiciliu (2008), Poveste de cartier (2008), Daria, iubirea mea (2006), Meseriașii (2006), Om sărac, om bogat (2006), Vera (2006-2007), Trei frați de belea (2006), What Means Motley? (2006), Azucena – Îngerul de abanos (2005), Lacrimi de iubire (2005), Dorina (2005-2006), Orient Express (2004), Leana și Costel (2003).

Andreea Doinea biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Andreea Doinea

Data nașterii: 17 septembrie 1981

Locul nașterii: Slatina

Vârsta: 40 de ani

Înălțime: 1,69 m

Greutate: 56 de kg

Andreea Doinea, proiecte de televiziune după ”Lacrimi de iubire”

Andreea Doinea a jucat în multe filme și telenovele, cea mai reprezentativă din ultimul domeniu fiind ”Lacrimi de iubire”. Apoi, avea să se lanseze în mai multe proiecte, majoritatea de televiziune.

„După ce s-a terminat `Lacrimi de iubire` am intrat în foarte multe proiecte. Am avut o perioadă în care am mers și cu 2-3 seriale odată, dar primul, imediat după telenovela `emblemă`, am intrat în `Daria, iubirea mea`, un proiect foarte drag mie”, spunea Andreea. A început, apoi, să susțină workshop-uri de teatru și dezvoltare personală prin tehnici actoricești cu copii și adulți.

„Cu mulți dintre colegii din `Lacrimi de iubire` am continuat să lucrez în proiectele următoare și astfel s-au legat relații de suflet, trainice, cu o parte din ei. Pot să spun cu mâna pe inimă că 14 ani, cât am colaborat cu PROTV și ACASĂ TV, m-am simțit ca într-o a doua familie”, mai spunea actrița.

Andreea Doinea, familie: a divorțat și are o fetiță, Alexia

Andreea este o femeie împlinită, chiar dacă avea să divorțeze. Fetița ei, Alexia, i-a dat putere să meargă mai departe. Mai mult, ea ține în permanență legătura cu fostul soț, de dragul micuței. „Alexia este prințesuca familiei și o mare răsfățată. Merge la balet și la echitație.

Am crescut într-o familie foarte unită. La noi totul este `for a life time`, dar uite că nu e cum se plănuiește ci cum se nimereste. În timp, am devenit prieteni și este important că ne creștem copilul frumos și `amândoi`, pe cât se poate”, a povestit actrița.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu