Gabriela Dinu Știri 08.09.2022 12:22

Cine transmite la TV West Ham – FCSB și cum poți vedea Live Stream meciul din Conference League

Cine transmite la TV West Ham - FCSB și cum poți vedea Live Stream meciul din Conference League

FCSB ia startul în grupele competiţiei Conference League în faţa celui mai tare adversar, West Ham. Meciul are loc astăzi şi poate fi urmărit atât la TV, cât şi online.

Partida West Ham United – FCSB este programată astăzi, de la ora 22:00, contând pentru grupele Conference League. Duelul vicecampioanei României de pe Stadionul Olimpic din Londra va fi „fluierat” de la centru de o brigadă de arbitraj condusă de francezul Benoit Bastien.

Unde se vede la TV partida dintre West Ham United şi FCSB, din Conference League

Asistenţii acestuia sunt conaţionalii săi, Hicham Zakrani şi Aurelien Berthomieu. În timp ce al patrulea arbitru a fost numit Jeremie Pignard.

Centralul a mai arbitrat o partidă a unei echipe româneşti în Europa, atunci când elveţienii de la Young Boys Berna a învins-o pe CFR Cluj, cu scorul de 2-1, în meciul decisiv din grupa A a Ligii Europa, disputat pe 10 decembrie 2020.

Meciul are loc de la ora 22:00 şi va fi transmis live pe Pro TV. În acelaşi timp, poate fi urmărit şi online, pe platforma de sharing a trustului din Pache Protopopescu, Voyo, de către cei care au un abonament valabil.

Citeşte şi:

Gigi Becali: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, copii
Care era porecla lui Gigi Becali în tinerețe. Puțini știu asta despre el

Nicolae Dică a prefaţat partida din acestă seară şi spune că elevii săi vor intra pe teren la Londra cu mândrie: „Mă bucur că am ajuns în grupele Conference League şi că întâlnim o echipă de nivelul lui West Ham. E o mândrie şi o bucurie pentru noi că suntem aici să dăm piept cu o echipă de nivelul acesta, dintr-un campionat foarte puternic.

Cum poţi urmări West Ham – FCSB live stream online

Toată lumea ştie ce adversar este, câţi bani a investit. Cred că sunt pe locul trei ca investiţii. Eu sunt mândru că antrenez din nou în Europa. Eu mă mândresc cu treaba asta, sunt mândru de ceea ce am realizat în această lună de când sunt la echipă.

În Europa, pentru că în campionat nu sunt mulţumit. Să antrenezi la un meci cu 60.000 de oameni în tribună… ce poate să-şi dorească mai mult un antrenor? Dacă am ajuns aici, nu trebuie să facem doar prezenţă. Chiar dacă pierdem jocul, trebuie să ieşim cu capul sus”, a declarat Dică la conferinţa de presă premergătoare partidei cu West Ham.

West Ham United – FCSB are loc azi, la Londra, de la ora 22:00. Meciul se va vedea live pe Pro TV şi live stream online pe Voyo.ro.