Ionuț Nițulescu Actualitate 22.01.2023 13:53

Care era porecla lui Gigi Becali în tinerețe. Puțini știu asta despre el

Care era porecla lui Gigi Becali în tinerețe. Puțini știu asta despre el

Gicu Coadă, celebrul interpret de muzică machedonească a dezvăluit porecla pe care o avea Gigi Becali în tinerețe. Cum i se spunea milionarului din Pipera.

Cântărețul a mai spus, pentru Libertatea, si de ce Gigi Becali a ținut morțiș să cumpere palatul din Aleea Alexandru nr.1, foarte aproape de clădirea Guvernului. Se pare că motivul pentru care actualul patrol al FCSB a făcut aceste achiziții a fost acela de avea lucruri mai valoroase decât vărul său, Giovanni Becali.

Îi plăcea să cheltuiască banii

”Îi plăcea să petreacă, să se simtă bine şi să cheltuiască bani. Nu se lua de el nici Miliţia, nici Securitatea, pentru că toată lumea ştia că este băiatul lui nea Tase, de la care cumpărau brânză, iaurt şi miei.

În tinereţe, toţi băieţii îl ştiam de Geli din Pipera”, a spus Gicu Coadă, interpretul de muzică machedonească, pentru Libertatea.

”Știa să se distreze şi îşi dorea să fie cel mai cel. Din acest motiv şi-a şi cumpărat Maybach-ul şi Palatul, ca să aibă maşina şi casa mai mari şi mai valoroase decât ale vărului său (n.r. – Giovanni Becali), cu care s-a aflat în competiţie tot timpul”, a mai spus Coadă.

Citește și: Ce mâncau soții Ceaușescu în fiecare an de Revelion: „Dacă lipseau era vai şi-amar!”

Gigi Becali, în afara top 30 Forbes

Din cauza pandemiei de coronavirus, afacerile imobiliare nu prea mai merg, iar milionarul din Pipera exact în asta investește în mare parte din business-urile sale. Gigi Becali nu a mai făcut bani nici din fotbal, FCSB nu a mai câștigat campionatul din 2015, iar în ultimii trei ani nu a mai ajuns nici în grupele competițiilor europene.

Pe lângă asta, Gigi Becali nici nu a mai vândut jucători pe bani mulți, iar asta s-a simțit în buzunarul patronului care a spus clar că el nu va mai investi sume mari în jucători. Se pare că aceste sezon ar putea fi cel salvator, având în vedere că FCSB ocupă prima poziție în clasamentul Ligii 1.