Gabriela Dinu Știri 11.06.2022 17:10

Cine transmite la TV România – Finlanda, din Nations League

Cine transmite la TV România - Finlanda, din Nations League

Echipa naţională a României de seniori va juca astăzi în a treia partidă din Nations League, în faţa Finlandei, pe stadionul din Giuleşti.

Stadionul îşi va deschide porţile pentru fani încă dinainte cu două ore de startul partidei şi pentru a evita eventualele blocaje din trafic, reprezentanţii FRF vă recomandă să veniţi la stadion folosind transportul în comun, coborând la staţiunea de metrou Crângaşi sau Basarab de pe Magistrala 1, puteţi veni şi cu tramvaiul, unul dintre 41, 43 şi 44, la staţia Opera Comică.

Unde poate fi văzut la TV meciul România – Finlanda din Nations League?

În zona stadionului Giuleşti circulă şi autobuzele şi troleibuzele şi puteţi lua fie 65, 86, 97, 105, 178 (stația Pasaj Grant), ori 162, 163 (stația Bd. Ceahlău).

Pentru cine nu va putea ajunge la meci, îl pot vedea din faţa televizoarelor, pe Antena 1. Meciul va începe de la ora 21:45 şi va putea fi urmărit şi în format live online, pe Antena Play, de pe orice tip de dispozitiv, precum telefon, tabletă, calculator sau laptop. Tot ce trebuie să faceţi este să aveţi un cont plătit pe canalul de live streaming al Antenei 1.

Partida din această seară va fi arbitrată de o brigadă condusă de la centru de către austriacul Harald Lechner, în vârstă de 39 de ani. Acesta a mai oficiat meciuri ale echipelor româneşti în Europa, precum CFR Cluj – AS Roma 0-2, în 2020, România U21 – Germania U21 2-2, în 2013, și amicalul România – Macedonia 0-1, în 2010.

Citeşte şi:

Tudor Silviu Samuilă: CV, salariu la Telekom Sport, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere
Andrei Niculescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi Sport

Lotul ales de Edward Iordănescu pentru meciul din această seară este format din F. Niţă, A. Raţiu, M. Camora, S. Hanca, A. Creţu, V. Chiricheş, O. Popescu, A. Cicâldău, G. Puşcaş, A. Maxim, N. Bancu, H. Moldovan, V. Mihăilă, M. Marin, A. Burcă, M. Aioani, A. Rus, R. Marin, F. Tănase, D. Olaru, M. Ştefănescu, D. Sorescu, A. Mitriţă

Meciul România – Finlanda, din etapa a treia a grupelor de calificare la Nations League, va avea loc în această seară, de la ora 21:45, şi va fi transmis pe Antena 1 şi Antena Play.