Gabriela Dinu Știri 07.07.2022 11:44

Cine transmite la TV meciul Simona Halep – Elena Rybakina din semifinalele Wimbledon 2022? Cum poţi vedea live video partida

Cine transmite la TV meciul Simona Halep -  Elena Rybakina din semifinalele Wimbledon 2022? Cum poţi vedea live video partida

Simona Halep a ajuns din nou în semifinalele unui turneu de Grand Slam, ultimul pe care şi l-a şi adjudecat, în 2019. Acum, românca noastră o va înfrunta pe Elena Rybakina, astăzi, de la ora 17:00, iar meciul din semifinalele Wimbledon 2022 va fi transmis şi în România.

Pentru cei care vor putea sta în faţa televizoarelor astăzi, de la ora 17:00, o vor vedea pe eleva lui Patrick Mouratouglou la treabă pe postul de televiziune Eurosport.

Unde vedem la TV meciul dintre Simona Halep şi Elena Rybakina din semifinalele Wimbledon 2022?

Aşa cum se întâmplă deja de mai mulţi ani la noi în ţară, meciurile de la turneele de Grand Slam sunt transmise de ei, iar restul turneelor organizate de WTA pot fi văzute la Digi Sport. Există şi posibilitatea de a vedea online acest meci, dacă nu vei putea ajunge în faţa unui televizor în timp util, dar pentru asta ai nevoie de cont pe Eurosport Player.

„Actualizează la Eurosport Premium și ai posibilitatea să deblochezi ore de conținut live și la cerere, pe toate dispozitivele. Transmisiuni în direct de la Turneele de Grand Slam, Marile Tururi din ciclism și multe altele. Nu rata acițunea cu Eurosport Premium”, este oferta celor de la Eurosport, care îţi vor oferi acces la toate competiţiile transmise de ei.

Simona Halep şi Elena Rybakina live video online

Astfel, după ce vei plăti o taxă care începe de la 2.99 euro, te vei putea bucura de serviciile lor şi, implicit, de meciurile Simonei Halep. Există şi posibilitatea de a vă face un cont premium, care costă 19.99 euro şi veţi economisi suma de 19,99 euro.

Există şi varianta neortodoxă abordată de mulţi, care vor să vadă gratis partida dintre Simona Halep şi Elena Rybakina, fără să achite vreun leu, pe site-urile de stream pirat, însă acestea vă aduc viruşi şi vă pot dăuna dispozitvelor de pe care le accesaţi, aşa că trebuie să aveţi mare grijă în acest sens.