Gabriela Dinu Știri 18.08.2022 14:48

Cine transmite la TV meciul FCSB – Viking, din Conference League

Cine transmite la TV meciul FCSB - Viking, din Conference League

FCSB începe marşul în play-off-ul competiţiei Conference League, în faţa celor de la Viking. Meciul este transmis la TV în România şi poate fi urmărit inclusiv online.

Fanii au luat cu asalt casele de bilete, iar organizatorii au anunţat că se aşteaptă să fie cel puţin 30.000 de persoane pe Arena Naţională. Foarte probabil că ar fi putut fi şi mai mulţi, însă UEFA i-a sancţionat pe elevii lui Nicolae Dică şi cele două peluze vor fi închise în această seară.

Unde puteţi vedea la TV meciul FCSB – Viking din Conference League

Managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica, aşteaptă cu nerăbdare începerea partidei şi regretă că echipa sa a făcut obiectul unei proceduri disciplinare din partea forului european şi nu poate să primească mai mulţi spectatori:

„Să aveți telefoanele încărcate chiar dacă vom fi doar 30.000! Consolați-vă cu ideea că tot atâția vom fi și când vom juca primul meci în Ghencea…”, a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi:

Bănel Nicoliță: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri
Gică Hagi: CV, biografie, afaceri, înălțime, greutate, familie

Partida va începe de la ora 21:30, se va disputa pe Arena Naţională, iar dacă nu faci parte din cei 30.000 de oameni care şi-au achiziţionat bilete, puteţi vedea meciul din faţa televizoarelor. Confruntarea FCSB – Viking va fi transmisă de Pro TV, iar cei care dispun de abonament la Voyo, platforma de video sharing a postului din Pache Protopopescu, o pot urmări online.

Voyo poate fi accesat de pe orice dispozitiv, telefon, tabletă, laptop sau calculator, însă numai dacă aveţi un abonament în curs, plătit şi disponibil.

Făcând o comparaţie între FCSB şi cei de la Viking, vicecampioana României le este superioară nordicilor din toate punctele de vedere. De aceea, aceştia nu ar trebui să le pună mari probleme elevilor lui Nicolae Dică. Rămâne de văzut, însă, ce se va întâmpla în această seară, de la ora 21:30.