Gabriela Dinu Video 17.02.2023 22:52

Cine sunt, de fapt, componenții trupei Noaptea Târziu: Cuza, Cucu și Emi

Cine sunt, de fapt, componenții trupei Noaptea Târziu: Cuza, Cucu și Emi

Povestea celor trei membri din Noaptea Târziu a început simplu, cu o parodie. În urmă cu şase ani, atunci când apărea piesa „Sunt un cocalar” nu ştia nimeni de Cuza, Cucu şi Emi, dar clipul lor devenea cel mai vizionat de pe YouTube din ultimii 10 ani.

Cei trei tineri sunt din Timişoara şi pe vremea aceea erau studenţi. Pe numele lor real Adrian Popescu (Cuza), Horaţiu Cuc (Cuc) şi Emanuel Popescu (Emi), aceştia au povestit cum s-au gândit să scoată melodia care avea să-i facă celebri, pe YouTube, în urmă cu şase ani:

Cine sunt, de fapt, componenții trupei Noaptea Târziu: Cuza, Cucu și Emi

„Trebuia să abordăm un alt subiect, dar din păcate sau mai degrabă din fericire, nu am reuşit să găsim locaţia şi vestimentaţia de care aveam nevoie. Eram foarte presaţi de timp, mai aveam 2 zile până trebuia să terminam episodul şi trebuia să mergem la Târgu Jiu, pentru că urma ziua lui Cuza. Aşa că am hotărât să alegem un subiect mai uşor, care să nu ne pună foarte mari probleme, din punct de vedere al scenariului, versurilor, locaţiei, vestimentatiei, etc. Cuza a venit cu propunerea să vorbim despre cocalari, cu toate că ştiam că a fost un subiect foarte dezbatut şi parodiat în România.

A spus în glumă: ‘Lasă frate, că găsim noi să zicem ceva ce nu au mai zis și alții.’ Așa că în maximum oră după ce am stabilit subiectul, Cuza s-a apucat să facă versurile și Cucu să caute clipuri virale/amuzante cu sau despre cocalari, ca să le folosim pe prima parte (partea de vlogging). Versurile au fost făcute într-o jumătate de oră, apoi am mers și am tras piesa în studio”, au povestit aceştia într-o discuţie cu Simona Gherghe.

Fără să fie colegi de facultate, unul fiind medicinist, altul filolog şi celălalt absolvent al facultăţiide sport, viaţa i-a adus laolaltă. S-au cunoscut pe rând şi din 2016 au format grupul Noaptea Târziu. Primul lor vlog de succes a fost unul despre sesiune, afişările continuau să crească şi au bătut orice record cu „Sunt un cocalar”, piesa parodie, după o melodie celebră a lui J Balvin, Tranquilla.

Cuza şi Ramona Olaru, de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Adrian Popescu, zis şi Cuza, se iubeşte de câţiva ani cu frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru. Tânăra s-a cuplat cu vloggerul la scurt timp după ce a divorţat de soţul pe care îl ţinea ascuns de ochii curioşilor şi alături de care era din adolescenţă. Relaţia pe care o are cu Adrian „Cuza” Popescu nu a fost lipsită de dramă, căci cei doi s-au despărţit şi împăcat în repetate rânduri. În prezent, formează un cuplu fericit, dar nu au planuri de căsătorie.