Gabriela Dinu Știri 13.06.2021 18:43

Cine este patronul Transylvania Log Cabins și câți bani costă cazarea acolo

Cine este patronul Transylvania Log Cabins și câți bani costă cazarea acolo

Românii sunt inventivi, românii construiesc şi muncesc, aşa se face că cele mai inedite spaţii de cazare se găsesc la noi în ţară. Pentru cei care nu au auzit încă, în România te popţi caza în…căsuţa din copac, în Transilvania.

Povestea acestei cazări este unaa cât se poate de simplă. Se numeşte Rareş, este un om care a călătorit mult şi a vizitat peste 63 de ţări, cu bicicleta. În Irlanda, a cunoscut dragostea vieţii sale, pe Gabriela, o arhitectă de design interior româncă.

Unde este Transylvania Log Cabins?

S-au mutat împreună în 2016 în Peşteana, satul în care a copilărit Rareş şi acolo au pus bazele cazării despre care vă vorbeam, Transylvania Log Cabins.

Gabriela a povestit într-o discuţie cu life.ro despre cum i-a venit această idee soţului său, un instructor de surf pasionat de ciclism. Au lucrat împreună, cot la cot, şi au ajuns să îşi vadă visul cu ochii:

„Este un vis pe care îl are din copilărie. Încă de pe atunci se juca cu alți prieteni din sat și își imaginau căsuțe în copaci. Când a crescut a fost destul de norocos să își îndeplinească acest vis. Ca sursă de inspirație a fost mediul în care trăim. Am folosit materiale calde, earthy și am luat în calcul tot ce ne înconjoară”.

Câţi bani te costă o noapte de cazare la Transylvania Log Cabins?

La Transylvania Log Cabins există patru cabane care pot fi închiriate pe airbnb sau pe site-ul lor oficial. Problema este că sunt ocupaţi pentru multe luni de acum înainte şi dacă doriţi să mergeţi într-o mini-vacanţă acolo trebuie să vă rezervaţi cu mult timp înainte. De exemplu, din această vară, a mai rămas o singură noapte disponibilă!

Astfel, pentru cazare 12-13 iulie, două persoane vor achita suma de 477 de lei, 310 lei reprezentând cazarea, 98 lei taxa de curăţenie şi 69 lei taxa de servicii. Nu este o sumă la îndemâna oricui, dar nu vorbim nici de o cazare care se găseşte pe toate drumurile.