Tudosie Andrei Trending 19.06.2023 16:15

Cine este Nina Hariton, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2023

Cine este Nina Hariton, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2023

Nina Hariton a intrat în istoria concursului culinar „Chefi la cuțite” ca prima femeie care a obținut trei cuțite de aur. Ea a ales să se alăture echipei conduse de Chef Sorin Bontea, deoarece are un mare respect pentru acesta.

Nina Hariton s-a bucurat de cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, devenind astfel prima femeie din emisiune care a obținut trei astfel de cuțite. Talentata concurentă a reușit să îi impresioneze pe chefi cu preparatul său, câștigându-și astfel admirația lor.

Cine este Nina Hariton, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2023

Nina Hariton a reușit să îi impresioneze pe chefi în cea de-a treia ediție a concursului. Concurenta a venit cu un preparat special care i-a dat pe spate pe jurați și au considerat își merită cu adevărat locul în emisiunea culinară.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu i-au oferit Ninei trei cuțite de aur.

Nina Hariton provine din Republica Moldova, dar lucrează în Paris, ca agent imobiliar. Concurenta locuiește în capitala Franței de opt ani, iar încă din copilărie a avut o pasiune pentru bucătărie.

După mult timp, a reușit să își ia inima în dinți și să se înscrie la Chefi la Cuțite, unde a reușit să își dovedească talentul culinar și să îi dea pe spate pe cei trei jurați.

„Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim”, a declarat Nina Hariton.

Sorin Bontea a trăit momente de mare tensiune, temându-se că o va pierde-o pe Nina Hariton din echipa sa. La proba eliminatorie, concurenta a pregătit paste carbonara, dar preparatul său nu a fost pe placul chefilor. Cu toate acestea, prin abilitățile ei, a reușit să se salveze și să obțină zece puncte.

„Doamne cum m-am speriat”, a spus chef Bontea.

Povestea de viață a Ninei Hariton de la Chefi la cuțite

Nina Hariton a hotărât să plece la Paris pentru a fi lângă soțul ei cu care s-a cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. Bărbatul locuiește de mult timp în capitala Franței, iar în momentul actual sunt căsătoriți.

„Am ajuns la Paris după iubire, după dragoste, după soțul meu actual. Ne-am cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. El era în Franța, ne-am văzut trei luni și apoi m-am hotărât, la propunerea lui, să îl urmez și să merg în Franța. Am renunțat la tot și m-am dus cu inima. Când am plecat în Franța am renunțat la facultatea mea de teatru din Galați și l-am urmat pe el acolo. Am întâlnit un chef bucătar și a fost ca o lumină”, a mai spus concurenta.