Gabriela Dinu Vedete 20.10.2022 11:01

Carmen Cojocar: CV, vârstă, salariu, ocupaţie – Chefi la Cuţite 2022

Carmen Cojocar: CV, vârstă, salariu, ocupaţie - Chefi la Cuţite 2022

Carmen Cojocar este una dintre cele două concurente de sex feminin din echipa lui chef Sorin Bontea de la Chefi la cuţite. Deşi, iniţial aunţase că şi-ar dori să meargă la Florin Dumitrescu, acesta fiind recunoscut pentru pasiunea lui pentru deserturi, aceasta a fost aleasă de Bontea.

„Mi-ar plăcea foarte mult să ajung în echipa lui Florin Dumitrescu, şi lui îi plac dulciurile”, spunea Carmen la testimoniale. A gătit eclere în stil propriu, iar chefii au pregătit un moment amuzant la jurizare. Aceştia s-au prefăcut neimpresionaţi de farfuria tinerei din Timişoara.

Cine este Carmen Cojocar, concurenta lui Sorin Bontea de la Chefi la cuţite 2022

„Cred că nu are experienţă”, a spus Sorin Bontea, completat de Florin Dumitrescu: „Cred că nu este cofetar”„Sunt cofetar în teorie de 7 ani, calificată de 4 ani. Lucrez într-un laborator, fac prăjituri”, s-a prezentat Carmen şi şarada de la Antena 1 a continuat cu glumele celor trei chefi, care s-au întrecut în reacţii care mai de care mai amuzante, ca să o sperie pe aceasta.

„Lumea le mănâncă? Aşa faci şi acolo prăjiturile?” a spus Cătălin Scărlătescu, iar Dumitrescu i-a spus: „Aţi omorât eclerul!”

Date Biografice Carmen Cojocar

Nume complet: Cojocar Carmen
Data naşterii: 1992
Locul naşterii: Timişoara, România
Partener: Alexandru Ciubotaru

„Ştii câtă nevoie avem noi de un cofetar în echipă? Ştii că finalele se câştigă, uneori, cu deserturi?”, i-a transmis Sorin Bontea, moment în care toţi cei trei chefi au ridicat capacele şi i-au arătat tinerei că a primit toate cele trei cuţite. „E cald în platou, emoţiile sunt mari, dar este foarte gustos”, i-a spus şi Scărlătescu.

Carmen Cojocar are 28 de ani şi a venit la Chefi la cuţite însoţită de iubitul ei, Alexandru Ciubotaru, este din Timişoara, acolo unde lucrează de peste şapte ani. Este absolventă a Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Banat, este de religie penticostală şi adoră să gătească dulciuri. La cofetăria unde lucrează, aceasta are un venit lunar de aproximativ 4.000 de lei.