Gabriela Dinu Știri 10.07.2021 12:57

Cine a câştigat Survivor România 2021. Zanni este câştigătorul. Ce va face cu premiul de 50.000 de euro

Cine a câştigat Survivor România 2021. Zanni este câştigătorul. Ce va face cu premiul de 50.000 de euro

Zanni este preferatul fanilor de la Survivor şi unul dintre participanţii show-ului Kanal D care a fost efervescent încă de la început. Se spune că într-o foarte mare proporţie el este câştigătorul acestui sezon.

Povestea lui de viaţă este impresionantă. Părăsit de familie şi „adoptat” de Alex Velea, Zannidache face muzică. Este apreciat de noua generaţie şi până să plece în Republica Dominicană era viral pe YouTube şi Tik Tok.

Ce va face Zanni cu banii câştigaţi la Survivor 2021?

Prima sa apariţie într-un show de televiziune nu a fost la Kanal D. Micuţul cântăreţ a mai participat şi la Chefi la cuţite, celebra emisiune de la Antena 1, făcând furori şi acolo.

Visul lui cel mai mare pare că se va îndeplini, căci câştigătorul de la Survivor se va întoarce acasă cu suma de 50.000 de euro, iar Zanni are planuri mari cu ei.

Pe numele său real Zannidache Hubert Edmond, acesta şi-a promis că va strânge bani pentru a-şi face propriul studio de înregistrat piese, iar acum va avea şi posibilitate să o facă. În prezent, lucrează cu mentorul său, Alex Velea.

Cum s-a împrietenit Zanni cu Alex Velea?

În fiecare seară în care este difuzat Survivor, Alex Velea este geană pe TV şi îl urmăreşte şi îl susţine pe Zanni. Alături îi sunt cei doi băieţei şi viitoarea soţie, Antonia. Toată familia este trup şi suflet pentru Zanni, iar totul a început nu demult.

A crescut într-un orfelinat şi nu i-a lipsit niciodată curajul. Aşa l-a abordat şi pe Alex Velea, căruia i-a dat un mesaj din neant, fără să se cunoască:

„Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe.” După care, Velea l-a chemat la studio şi aşa a început totul.