Gabriela Dinu Știri 12.06.2021 13:05

Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite 2021. Ea a câștigat marele premiu de 30.000 de euro

Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite 2021. Ea a câștigat marele premiu de 30.000 de euro

Chefi la cuţite 2021 se apropie cu paşi repezi de final şi mulţi fani spun că ştiu deja care este câştigătorul marelui premiu. Conform informaţiilor scurse în presa de la noi, Narcisa Birjaru ar fi marea câştigătoare a sezonului de anul acesta.

Deşi competiţia difuzată la Antena 1 este în continuă desfăşurare la TV, fanii insistă pe reţelele de socializare că Narcisa Birjaru ar fi cea care ar fi pus mâna pe marele premiu din sezonul 9 al Chefi la cuţite, în valoare de 30.000 de euro.

Se ştie deja cine a câştigat Chefi la cuţite 2021?

Eleva lui Cătălin Scărlătescu are doar 24 de ani şi este un bucătar iscusit. Este favorita fanilor şi încântarea familiei şi prietenilor. Pasionată de bucătărie, în viaţa de zi cu Narcisa lucrează în bucătăria unui club de stand-up comedy. Ambiţionată de părerile negative ale celor din jur, aceasta a muncit ca să îşi depăşească mereu condiţia şi a reuşit, s-ar părea. Mai ales că mulţi o dau pe ea ca fiind câştigătoarea Chefi la cuţite.

Narcisa şi-a trăit visul la Antena 1, prin participarea la emisiunea Chefi la cuţite. După cum spunea chiar ea, odată cu intrarea în competiţie: „Să fiu aici e cel mai frumos moment din viața, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi”.

Pasiunea pentru bucătărie a făcut-o să îşi pună amprenta pe orice, să reinterpreteze orice reţetă pe care o pune în practică. Aşa a făcut şi la preselecţii, atunci când a reinventat clasicul burger cu cartofi. A ieşit un preparat atât de bun încât a primit trei cuţite de la chefi.

A trecut apoi prin toate probele de foc şi a ajuns în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Se pare că i-a adus bucuria supremă antrenorului său prin câştigarea acestui premiu colosal. În 2020, marele fericit a fost Ionuţ Belei, cuţitul de aur al lui Sorin Bontea, iar sezonul 6 l-a cucerit Alex Comerzan, din echipa lui Florin Dumitrescu.

Chefi la cuţite 2021 a început cu Gina Pistol ca prezentatoare şi se încheie cu Irina Fodor la cârmă, după ce iubita lui Smiley a intrat în concediu după ce a născut o fetiţă.