Gabriela Dinu Vedete 17.03.2024 11:47

Cezar Ionascu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Cezar Ionascu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Cezar Ionaşcu este un om de online din România, care a cunoscut celebritatea în urma relaţiei pe care a avut-o cu Ozana Barabancea, pe care ar fi ajutat-o să slăbească câteva zeci de kilograme bune.

A activat ca avocat, consultant de fashion şi mai apoi ca influencer şi a ajutat o mulţime de bărbaţi din industria modei, dar şi în drumul lor către dezoltare personală.

Cine este Cezar Ionaşcu?

A terminat Facultatea de Drept şi a profesat ca avocat în domeniul juridic până când a simţit că nu se mai regăseşte în această meserie, aşa că a pus stop. Şi-a făcut conturi pe Social Media, unde a început să aibă succes, după ce a început să împărtăşească trăirile şi sfaturilor sale pentru comunitatea sa, care a început să crească simţitor.

S-a iubit cu Ozana Barabancea, cunoscută de publicul din România pentru rolul de jurat pe care îl are în emisiunea Te cunosc de undeva. S-au cunoscut după ce vedeta a apelat la ajutorul lui pentru susţinere mentală în privinţa procesului de slăbire pe care îl începuse. Odată cu colaborarea a început şi relaţia lor de dragoste, iar cezar îi era alături Ozanei în procesul de transformare prin care trecea.

Cu multă voinţă şi ambiţie, dar şi cu ajutorul lui Cezar Ionaşcu, vedeta Antena 1 a dat jos nu mai puţin de 59 de kilograme, transformându-se într-un mod uluitor. S-a operat la stomac şi şi-a schimbat total viaţa, numai că relaţia lor nu a mai mers, aşa că s-au separat într-un mod liniştit, fără scandaluri prin presă.

Ce avere are Cezar Ionaşcu?

Acum, Cezar Ionaşcu este unul dintre cei mai urmăriţi oameni de pe Tik Tok, dar până să cunoască faima şi să facă bani din online a avut un început greu.

„Am fost un student normal, am avut odată câte două joburi, uneori câte trei-patru, ca să îmi pot susține facultatea. Nu mă plâng, doar îmi amintesc. Acum e ok, tocmai pentru că am înfruntat aceste adversități și mi-am dat seama că înainte de orice, înainte de filosofii și dogme, a acumula primează. Până nu acumulezi o sumă, până nu-ți creezi un decor, nu prea contezi în contextul social”, povestea Cezar.

Acum, acesta a ajuns să facă 750.000 de euro pe lună doar din consultanţa vestimentară, la care se adaugă şi banii din online, plus cei pentru dezvoltare personală. Este şi tată a patru copii.