Gabriela Dinu Știri 15.06.2022 16:11

Cele mai bune sisteme audio și sound baruri pentru living

Cele mai bune sisteme audio și sound baruri pentru living

Un sunet de calitate nu înseamnă neapărat boxe mari, muzică dată la maximum şi gălăgie pe scară. Un soundbar de calitate va face ambianţa să fie specială, fără să îţi deranjezi vecinii, dar şi fără să fie nevoie să dai butonul de volum la maximum, dacă vrei să simţi că vezi un film tare sau asculţi o muzică bună.

Trendurile s-au schimbat, aparaturile au devenit mai performante şi nu doar că poţi asculta muzică la un nivel calitativ superior, dar poţi vedea şi filme acasă, unde vei auzi aceleaşi efecte ca în sala de cinema. Mişto sau nu?

Cum să îţi alegi un sound bar bun pentru sufrageria ta?

Ei bine, ca să te poţi bucura de toate acestea trebuie să ai un soundbar ori un sistem audio de calitate. Nu vei avea nevoie de fire, cabluri şi alte chestii care să te încurce prin casă, căci acestea sunt extrem de discrete, au o boxă orizontală, de cele mai multe ori având un design elegant, plus un subwoofer, care de cele mai multe ori se poate ascunde pe după mobilă.

Citeşte şi:
Limbaj de programare pentru copii. Ce cursuri să urmeze copii tăi ca să nu aibă nicio grijă în viitor
George Buhnici: CV, vârstă, înălțime, familie, copii și biografie

Specialiştii din acest domeniu recomandă sistemul audio de la Samsung, acest sound bar HW-K335, 130W, 2.1, Bluetooth, USB, negru, care poate fi achiziţionat de pe eMag la preţul de 609 lei.

Soundbar Samsung

Are doar două piese, care se pot conecta foarte uşor printr-o interfaţă de tip Bluetooth, deci firele inestetice dispar total din ecuaţie. Acesta îţi va putea rula şi documente de tip FLAC şi este dotat cu un decodor de tip Dolby Digital.

Soundbar de la Samsung. Sursa foto: eMag
Soundbar de la Samsung. Sursa foto: eMag

Ca un punct minus la acest pachet este acela că la livrare nu ţi se va da şi un cablu optic, iar asta poate fi o problemă doar dacă doriţi o astfel de conexiune. Dacă nu, e ok, puteţi trăi lejer şi fără. În caz contrar, este nevoie să îl achiziţionaţi separat.

Soundbar LG SK10Y 5.1.2ch 550w HI Res Audio Sound Bar with Dolby Atmos, Chromecast

Vă avertizăm că este o variantă extrem de scumpă, dar şi de calitate. Costă 6.188 lei şi include decodoare de tip Dolby Digital şi Dolby Dual Mono.

Sound bar LG. Sursa foto: eMag
Sound bar LG. Sursa foto: eMag

Funcţionează eficient prin Bluetooth şi este varianta perfectă pentru cei care doresc să îşi cumpere sisteme mari, care să schimbe total calitatea sunetului din livingul lor.