Gabriela Dinu Știri 21.08.2022 20:44

Ce salarii au angajații de la Presto Pizza, Pizza Hut, Fabio Pizza sau Trenta Pizza

Ce salarii au angajații de la Presto Pizza, Pizza Hut, Fabio Pizza sau Trenta Pizza

Pizzeriile sunt la mare căutare în România, indiferent că vorbim de cele din restaurante, mall-uri sau chiar cele care oferă serviciu direct de livrare acasă ori prin Glovo. Pizeriile preferate de români sunt Pizza Hut, Trenta Pizza, Pizza Fabio sau Trenta Pizza.

Din rândurile următoare vom afla mai multe despre angajaţii acestor mari pizzerii, care fac tot posibilul zi de zi, oră de oră, ca noi să avem cele mai gustoase preparate pe masă, calde şi savuroase.

Cât e de bine să lucrezi la Presto Pizza, Pizza Hut, Fabio Pizza sau Trenta Pizza? Ce salariu poţi lua

La Pizza Fabio, cunoscută şi sub numele de Cucina di Fabio, un angajat ca operator în call center, adică cel care vă preia vouă comenzile cu livrare acasă, primeşte un salariu lunar în valoare de 1.800 de lei net. Desigur, experienţa este vitală la acest post şi la restul locurilor de muncă, în general. Un pizzar primeşte suma de 2.300 de lei, dacă are o vechime de cel puţin 2 ani la locul de muncă şi, pe lângă acest salariu, mai încasează şi bonuri de masă în valoare de 300 lei lunar.

La Pizza Hut, un curier cu o experienţă de un an sau chiar mai puţin, căci acesta este un loc de muncă unde experienţa nu este solicitată la angajare, ia un salariu lunar de 1.900 RON lei net, la care se adaugă un bonus de performanţă în fiecare lună, plus tichete de masă în valoare de 400 de lei, totalul fiind de 2.490 de lei. Conform portalului undelucram.ro, aceştia iau şi tipsuri de aproximativ 300 lei lunar. Același salariu al livratorilor îl încasează și oamenii din bucătăriile Pizza Hut și Pizza Hut Delivery.

Citeşte şi:

Cât trebuie să ții la dospit aluatul de pizza și cum poți accelera creșterea lui
Cea mai amuzantă reclamație. Ce a scris un client unei firme care livrează pizza

La Presto Pizza, operatorii din call center iau 1600 lei lunar, plus tichete de masă de 400 lei şi comision de vânzări care poate ajunge până la 400 de lei. Pizarii sunt plătiţi cu 2500 lei pe lună, iar livratorii cu 1600 lei, plus tichetele de masă de 400 lei lunar. La Trenta Pizza, salariile sunt aceleaşi ca la colegii de breaslă de la Presto.