Gabriela Dinu Știri 07.03.2023 11:00

Ce salariu are un angajat la Istyle în România și ce reducere are la produsele Apple

Ce salariu are un angajat la Istyle în România și ce reducere are la produsele Apple

Vrei să te angajezi la iSTYLE şi nu ai idee ce salarii oferă? Ei bine, este singurul lanţ de magazine de tip „Premium Reseller” pentru Apple din România şi oferă un pachet salarial interesant, la care se adaugă prime şi bonusuri, dar şi reduceri la produsele Apple.

Oamenii se pot angaja la iSTYLE în diverse magazine din ţară, precum Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara, Braşov, Iaşi, ori Constanţa şi vor vinde produse originale Apple, telefoane şi alte gadgeturi.

Ce salarii au angajaţii de la iSTYLE?

Conform platformei undelucram.ro, acolo unde foştii şi actualii angajaţi au scris despre condiţiile de muncă şi salariul primit, un angajat pe postul de vânzător în magazin câştigă lunar net suma de 2.080 de lei, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei şi comisionul de target din vânzări care se ridică şi el la 600 de lei.

Un alt post pe care iSTYLE anagajează este acela de Şef departament logistică. Şi în acest departament sistemul de salarizare rămâne în aceeaşi notă, adică 1.700 lei lunar net, plus tichete de masă în valoare de 300 lei lunar. Pentru cei de la logistică, bonusul din vânzări se dă o dată pe an şi se ridică la 1.700 de lei. Toţi angajaţii iSTLYE au şi reducere la produsele din magazin, de la Apple, de 10%, şi au voie să folosească o dată pe an.

Cum te poţi angaja la iSTYLE?

Mai multe persoane au evaluat angajatorul iSTYLE şi, conform acestora, experienţa este una plăcută, oamenii sunt mulţumiţi de mediul de lucru, salariu, dar sunt dezamăgiţi atunci când sunt puşi să lucreze ore suplimentare. Tot la capitolul plusuri, angajaţii din acest domeniu se simt fericiţi atunci când lucrează cu gadgeturile de top, precum şi de oportunităţile de dezvoltare personală, pe care le consideră excelente.

Şefii de la iSTYLE au nevoie de oameni care să aibă coerenţă în gândire şi capacitate organizatorică, excelente abilităţi de comunicare, capacitate de analiză şi sinteză, spirit de echipă şi de iniţiativă, experienţă în utilizarea calculatoarelor şi a echipamentelor informatice, precum şi experienţa într-un domeniu asemănător. Nu cer studii şi nici nu pretind diplome, iar anunţurile de acest gen apar mereu. Tot ce trebuie să faceţi este să depuneţi CV-ul la departamentul lor de HR şi să aşteptaţi să fiţi contactaţi pentru a merge la interviu.