Ioana Filipescu Știri 10.01.2022 19:34

Live Video Online lansarea Apple. Vezi noile telefoane Iphone 12

Unul dintre cele mai așteptate evenimente din domeniul tehnologiei al acestui an este, evident, lansarea noilor modele iPhone. Evenimentul în care vor fi dezvăluite noile telefoane iPhone 12 va avea loc pe 13 octombrie 2020. Iată unde poți urmări live momentul. 

Lansarea celor patru modele iPhone 12 va avea loc în cadrul evenimentului „Hi, Speed”, ce se va desfășura pe 13 octombrie 2020, la 20.00, ora României. Pandemia de coronavirus a schimbat drastic lucrurile. Evenimentul va avea loc la noul sediu al gigantului american, Apple Park, însă se va desfășura exclusiv online.

De altfel, nu este primul eveniment Apple de acest gen din 2020. Compania a folosit platforma YouTube mai intens în ultimele luni pentru evenimentele sale, deși acestea au fost transmise live și pe apple.com și Apple TV.

Spre exemplu prezentarea „Time Flies”, al doilea eveniment exclusiv online al companiei din 2020, ce a avut loc în septembrie, a putut fi urmărită integral și pe YouTube. De altfel, este unul dintre canalale preferate ale internauților, mai ales că nu mai există o aplicație Apple Events.

Live Video Online lansarea Apple.
Live Video Online lansarea Apple.

Unde vezi online lansarea Apple

Evenimentul „Hi, Speed” va fi transmis live pe site-ul oficial Apple, la secțiunea Evenimente (găsești AICI linkul), dar și pe YouTube, așa cum am precizat.

În cazul în care este posibil să uiți că evenimentul de lansare al noului iPhone 12 va avea loc pe 13 octombrie 2020, la ora 20.00, îți poți seta un remider pe YouTube.  Te înscrii la eveniment și vei primi o notificare chiar înainte de show.

Ce mai trebuie să știi despre evenimentul Apple „Hi, Speed” .

Ce se știe până acum despre iPhone 12

În cadrul evenimentului „Hi, Speed” vor fi lansate patru modele ale smartphone-ului, după cum urmează: iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max.

Toate modelele vor fi echipate cu ecrane OLED și cu antene 5G, de altfel primele compatibile cu acest standard de conectivitate, dar și cu același procesor. Diferența constă în cantitatea de memorie RAM, camere și baterie.

Vezi AICI specificațiile, dar și cât costă un iPhone 12.