Gabriela Dinu Știri 13.12.2021 10:37

Ce salariu are un angajat la Dacia Renault cu peste 10 ani de experienţă

Ce salariu are un angajat la Dacia Renault cu peste 10 ani de experienţă

Group Renault România este firma de la noi din ţară cu o mulţime de angajaţi. Cât câştigă un astfel de angajat la Dacia Renault, în funcţie de experienţa dobândită în muncă veţi afla din rândurile care urmează.

Bilanţul angajaţilor la această companie este unul uriaş şi se ştie despre ei că ar avea aproximativ 17.000 de persoane care lucrează pentru ei.

Ce salarii se oferă în cele trei divizii ale Dacoa Renault România?

Există trei divizii în interiorul acestui grup, care se împart în proiectarea şi ingineria (Renault Technologie Roumanie), diviza de producţie, care este prevăzută în divizia Automobile Dacia, precum şi divizia de vânzări şi comercializare a autoturismelor, reglementată prin departamentul Renault Commercial Roumanie.

Un angajat pe postul de Data Analyst are un salariu lunar de 4.900 de lei, la care se adaugă şi tichetele de masă, care se ridică la suma de 420 de lei într-o lună. Un Reporting Specialist cu o experienţă vastă pe această poziţie, de pe 10 ani, va avea un salariu de 4.000 de lei lunar net, la care se adaugă şi un bonus anual în valoare de 4000 de lei. Şi angajaţii din această poziţie primesc bonuri de masă în valoare de suma de 350 de lei.

Citeşte şi:

Care este procesul prin care orice român se poate debranșa de la Radet
Ce acte și documente sunt necesare pentru portarea în rețeaua Orange

Cel mai bine plătit angajat din grup, cel care este şi cel mai experimentat dintre toţi, având peste 13 ani în spate pe acest post este cel care ocupă funcţia de Contractor, Manager Proiect Informatic şi primeşte nici mai mult, nici mai puţin de 18.000 lei într-o lună.

Un Manager de Proiect cu experienţă de 15 ani şi un job prestat full time ajunge la un salariu de 6.200 de lei pe lună, la care se adaugă şi un bonus anual de 5.000 de lei.

Salariile prezentate anterior sunt cele care reies din recenziile actualilor sau foştilor angajaţi ale companiei, care şi-au oferit informaţiile sub protecţia anonimatului pe platforma undelucram.ro.