Gabriela Dinu Știri 02.12.2021 14:45

Cât este chiria pentru o tarabă în Piața Obor. Cât plătesc lunar oamenii care vând acolo

Cât este chiria pentru o tarabă în Piața Obor. Cât plătesc lunar oamenii care vând acolo

Chiria pentru o simplă tarabă la piaţă este mai scumpă decât v-aţi gândi vreodată. Să luăm exemplul Pieţei din Obor, una care este considerată a fi chiar una dintre cele mai ieftine la acest capitol.

Conform anunţurilor de cedare stand sau tarabă de pe site-urile de specialitate, un comerciant ajunge să plătească pentru chiria pe doar o lună de zile şi până la 600 de euro.

Cu cât se închiriază pe o zi sau o lună un stand din Piaţa Obor?

Dar preţurile diferă în funcţie de anumite caracteristici şi există şi proprietari care oferă standuri în chirie pentru doar o zi, iar în cazul acestora chiria este de 80 de lei. Cel mai mic preţ pentru o tarabă din Piaţa Obor este de 350 de euro pentru o lună şi poate ajunge până la maximum 600 de euro, după cum am spus anterior.

Tarifele standard sunt cele de pornire atunci când vorbim despre chiria din Piaţa Obor şi se clasifică după cum urmează:

  • Tarif folosinţă loc de vânzare – 3 lei/mp/zi;
  • Tarif folosinţă loc de vânzare în suprafaţă fixă (tarabă): 15,00 lei/zi;
  • Tarif rezervare tarabă: 100 lei/lună;
  • Tarif închiriere loc de vânzare în vitrina frigorifică: 25 lei/zi;
  • Tarif folosinţă loc de depozitare în camera frigorifică – 10 lei/mp;
  • Tarif închiriere cântare tehnice sau electronice – 10 lei/zi;
  • Tarif închiriere halate, bonete şi tăvi – la preţuri de achiziţie;
  • Tarif acces autoturisme în pieţe – 2 lei/ora;
  • Tarif acces autovehicule mari în pieţe – 2,5 lei/ora.

Citeşte şi:

Cine este Dezideriu, cunoscut ca și Mercur Retrograd. În scurt timp a devenit rivalul lui Voropchievici în lumea horoscopului
Gradele de rudenie. Ce diferențe există între Codul Familiei și cel care circulă în popor

După taxele amintite anterior vă puteţi da seama că există un preţ pentru fiecare acţiune pe care doriţi să o întreprindeţi în Piaţa Obor şi, conform specialiştilor în domeniu, aici se percep chiar unele dintre cele mai reduse taxe de acest gen.

Alte pieţe din Bucureşti unde vă puteţi lua tarabe, precum Piaţa Nerva Traian, Piaţa Matache, Piaţa Amzei, Piaţa Veteranilor, Piaţa Rahova, Piaţa Hala Traian, Piaţa Norilor, Piaţa Dorobanţi, Complexul Agroalimentar Crângaşi, Piaţa Valea Lungă etc.