Gabriela Dinu Știri 16.10.2021 21:03

Ce salarii au angajații de la shaormeriile Dristor Kebap din Dristor, Tineretului sau de la Apaca

Ce salarii au angajații de la shaormeriile Dristor Kebap din Dristor, Tineretului sau de la Apaca

Indiferent de locaţia Dristor la care doriţi să vă angajaţi, salariile sunt aceleaşi. Fie că sunteţi angajat la Dristor, la Apaca, Tineretului sau chiar în Centru Vechi al Capitalei, remuneraţia va fi aceeaşi.

Conform mărturiilor foştilor sau actualilor angajaţi, care au comentat job-urile avute pe platforma undelucram.ro, majoritatea lucrătorilor din shaormeriile Dristor sunt foarte încântaţi de condiţiile de muncă.

Cât câştigă pe lună un shaormar de la Dristor Kebap?

Aceştia au spus că firma este corectă, şefii sunt bine aleşi, iar oportunităţile de angajare sunt mulţumitoare. Respectarea procedurilor şi a valorilor se face întocmai, spun ei, iar la minusuri este trecut modul de selecţie al anumitor angajaţi. Dar aici vorbim despre un caz izolat, fiind mărturia unui fost angajat, care a lucrat full time în Dristor, în perioada 2014 – 2020.

Salariile de la Dristor nu sunt deloc de neglijat. Astfel, un bucătar cu o experienţă de aproximativ 2 ani în domeniu are un salariu lunar net în valoare de 3.200 de lei.

Ceilalţi angajaţi de la Dristor, adică shaormarii, sunt plătiţi, conform aceleiaşi surse, cu suma de 2.700 lei lunar net. Ofertele de angajare la locaţiile Dristor din toată România au cerinţe minime şi aproape oricine se poate angaja la ei.

Conform anunţului de angajare în vigoare, se oferă: „Pachet salarial atractiv, bonus vânzări, bonuri de masă, spor fidelitate, spor vechime, decont bon taxi pentru tura de noapte”.

Citeşte şi:
Ce salariu are un shaormar supervizor la restaurantele Calif
Mohammad Murad: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Se caută angajaţi cu sau fără experienţă, iar firma anunţă inclusiv că oferă training gratuit pentru dezvoltarea personală. Aceştia promit inclusiv posibilitatea de avansare prin practica şi implicarea în bunul mers al restaurantului în care vă veţi angaja.

În Bucureşti, există mai multe locaţii Dristor Kebap, după cum urmează:

  • Camil Ressu, sector 3 2 A;
  • Str. Franceză 17;
  • Bulevardul Dimitrie Cantemir 22;
  • Șoseaua Olteniței 210;
  • Plaza România, Bd. Timișoara 26;
  • Șoseaua Pantelimon 243;
  • Șoseaua Colentina 12;
  • Calea Văcărești 391;
  • Bulevardul Iuliu Maniu 7, București.

În oricare locaţie Dristor Kebap din Bucureşti v-aţi gândit să vă depuneţi CV-ul, indiferent că optaţi pentru postul de shaormar sau pentru cel de bucătar, salariul va fi acelaşi şi procentul de bonus identic.