Gabriela Dinu Știri 15.06.2022 13:08

Ce salarii au angajații de la City Grill. Câți bani ia un bucătar acolo?

Ce salarii au angajații de la City Grill. Câți bani ia un bucătar acolo?

City Grill Restaurants este un concern deţinut de afaceristul Dragoş Petrescu, personalitate cunoscută în România şi datorită rolului de jurat pe care îl are în emisiunea Imperiul Leilor, de la Pro TV.

Dar ce salarii oferă Dragoş Petrescu? Investitorul de la show-ul Pro TV deţine o mulţime de restaurante în toată România şi oferta de angajare la un post din restaurantele sale este una vastă.

Ce salariu are un angajat de la restaurantele City Grill?

Aţi auzit, desigur, de restaurantele City Grill, Caru cu Bere, Hanu Berarilor, ori Trattoria Buongiorno. Toate acestea fac parte din marea afacere a lui Petrescu. Dacă doreşti un job de vară sau chiar unul full time, te poţi angaja fără probleme pe unul dintre următoarele posturi, disponibile în City Grill:

  • barman sau ospătar – Aici, salariul lunar net este de 1.700 de lei;
  • hostess – pe un salariu de 1.100 lei lunar şi nu este socilitată experienţa la angajare;
  • inginer – 3.500 lei;
  • junior sous chef – se oferă 2.800 lei salariu, doar dacă ai o experienţă în domeniu de cel puţin 10 ani;
  • bucătar demichef – se acordă salariul în valoare de 2.700 de lei celor care au mai lucrat pe un post similar pentru cel puţin 10 ani;
  • casier şi bucătar – 2.200 lei pentru o persoană care are experienţă de cel puţin un an pe un post similar;
  • digital marketing specialist – 3.300 lei, angajaţilor cu o experienţă în domeniu de cel puţin 3 ani.

Citeşte şi:

Ce salarii au angajații de la Asus România
Ce salarii au angajații de la Jumbo România. Mediu de lucru, beneficii

România nu este locul perfect pentru un bucătar cu experienţă. În ţările mai dezvoltate, aceştia pornesc (atenţie, pornesc) de la un salariu de 1.500 de euro, la care se adaugă tipsurile, iar salariul creşte exponenţial, odată cu experienţa şi prestigiul.

La noi în ţară, însă, aceştia sunt plătiţi mai slab, iar un bucătar experimentat de la un restaurant bun va primi un salariu lunar în valoare de 5.000 lei.