Gabriela Dinu Știri 12.06.2022 19:13

Ce salarii au angajații de la Asus România

Ce salarii au angajații de la Asus România

Asus este o companie care se ocupă de producerea laptopurilor. În prezent, este firma care face parte din top 3 producători de notebook-uri la nivel mondial.

Despre Asus se ştie şi că este compania care fabrică cele mai bune plăci de bază din lume. De la ei puteţi lua laptopuri pentru acasă, pentru la serviciu, ori pentru gaming. Dar cum te poţi angaja la ei? Şi pe ce posturi poţi lucra? Din rândurile următoare veţi afla tot ce vă interesează despre acest subiect.

Cât câştigi dacă te angajezi la Asus România?

Asus România este şi un mare angajator şi oferă diverse job-uri. Cele mai întâlnite posturi pentru care Asus România face angajări este cel de inginer şi oferă salarii pornind de la 4.000 de lei pentru cei de entry level şi ajung până la 10.000 de lei dacă vorbim de cei care primesc şi o funcţie de execuţie, odată cu avansarea în domeniu şi dobândirea experienţei. Îndatoririle sunt şi ele pe măsură şi responsabilitatea se plăteşte în orice domeniu.

Pe site-ul de specialitate undelucram.ro, foştii şi actualii angajaţi ai Asus România au făcut evaluări pe baza experienţei lor în companie şi au trecut la puncte forte echipa, libertatea de lucru, locaţia centrală şi au sugerat conducerii să aibă mai multă consistenţă în abordare. La puncte negative, aceştia au punctat salariul, despre care spun că este unul slăbuţ şi consideră că oportunităţile de avansare în firmă nu sunt cel mai bine reglementate.

Un alt post pe care Asus România face angajări este cel de Marketing Specialist sau Social Media Ambassador. Aici, salariul lunar este de 2.500 de lei, după cum a mărturisit o persoană care a lucrat aici în perioada 2018 – 2019 şi a fost angajat full time. Cu o experienţă de 3 ani pe o poziţie similară, cei de la Asus i-au oferit suma anterior menţionată, plus un bonus anual care se ridică la suma de 2.800 de lei.