Păcuraru Stelian Știri 23.04.2022 09:07

Ce salarii au angajații de la Berăria H. Cât ia un bucătar, un ospătar sau un grataragiu

Ce salarii au angajații de la Berăria H. Cât ia un bucătar, un ospătar sau un grataragiu

Berăria H este unul dintre cele mai populare locuri din București. Renumită atât pentru mâncarea foarte bună, dar și pentru concertele susținute acolo de cei mai în vogă artiști din România, Berăria H s-a instalat rapid în topul locațiilor preferate de bucureșteni.

Un loc populat mai mereu în proporție de 100% este o țintă și pentru cei care caută un loc avantajos de muncă. Am făcut un mic research printre actualii și vechii angajați de la Beraria H și am aflat care sunt salariile oferite aici, în funcție de domeniul de activitate.

Ce salarii au angajații de la Berăria H

”Orașul cu chef de viață”, așa cum sună unul dintre sloganurile Berăriei pare mai degrabă destinat clienților, și nu angajaților. La fel ca orice afacere din zona de HoReCa, nici Berăria H nu se înghesuie să ofere salarii de bază mari pe toate posturile, profitând de ideea că barmanii sau ospătarii, de exemplu, își vor completa veniturile din bacșișurile oferite de clienți. Salarii shaormeria Dristor!

De exemplu, salariul unui ospătar de la Berarhia H nu depășește mai mult de 1.500 lei. Ospătarii de meserie cunosc însă bine faptul că, în special pe timpul anotimpurilor călduroase, suma totală încasată, cu tot cu bacșiș, va ajunge la 3.000 sau 3.500 lei la final de lună.

Un barman cu experiență în zona de cluburi sau restaurante poate primi un salariu la angajare de 2.300 sau chiar 2.500 lei. Salariu shaormeria Calif!

Cifrele mult mai mari sunt mutate în zona birourilor, acolo unde oamenii care se ocupă de organizarea evenimentelor pot ajunge să câștige între 4.000 și 5.000 lei. Și bucătarii profesioniști încasează sume frumoase la Beraria H. Un bucătar cu experiență poate încasa în jur de 5.500 lei la final de lună, în timp ce colabărările cu diferiți chefi sunt remunerate special.

În funcție de evenimentele petrecute la interior, există posibilitatea ca angajații să primească diferite bonusuri sau sporuri la salariul de bază.