Gabriela Dinu Știri 07.03.2023 11:00

Ce program are poligonul auto din Ilioara și cât costă taxa de intrare

Ce program are poligonul auto din Ilioara și cât costă taxa de intrare

Te-ai hotărât să dai examen pentru permisul auto și vrei să înveți să conduci? Dacă locuieşti în apropiere de poligonul auto de la Ilioara şi eşti curios cât costă taxa de intrare atunci vei afla din rândurile următoare.

Foarte multe persoane fac așa zise cursuri de conducere noaptea prin parcările diverselor supermarket-uri. Aşa ajung şi în incinta fostelor fabrici dezafectate la începutul anilor ’90 sau chiar pe străduțe mai puțin circulate.

Cât costă taxa de intrare la Poligonul Ilioara?

Pentru a veni în sprijinul celor care fac parte din categoriile de mai sus și a evita eventuale probleme cu legea, vă prezentăm în acest articol o soluție legală și destul de acceptabilă în privința costurilor. Aşa veţi putea conduce perfect legal şi în siguranţă într-un poligon special amenajat, cum este cel de la Ilioara.

Așadar, dacă ești din București sau de prin împrejurimi, atunci poligonul auto Ilioara este una din variantele perfecte pentru a evita amenzile uriaşe şi gravele problemele cu legea pe care le poți avea dacă riști să exersezi pe drumurile publice.

Poligonul auto-moto Ilioara este locul unde poți exersa într-un cadru organizat și unde ai putea simula foarte multe situații întâlnite în traficul de zi cu zi, graţie modului în care acesta este organizat.

Ce program are Poligonul auto de la Ilioara?

În cadrul poligonului auto-moto Ilioara se poate intra chiar dacă nu deții un permis de conducere fiindcă acesta nu este considerat a fi drum public. Mai exact, acesta este închis circulației publice cu poartă sau bariera și are un regulament de ordine interioară bine stabilit.

Deși pe cele mai multe poligoanelor din țară accesul se face gratuit nu este și cazul poligonului Ilioara. Accesul în interiorul poligonului se face contra cost, iar prețul este de aproximativ 8 lei intrarea si 12 lei sedința de 2 ore, în funcţie de ce vă doriţi să faceţi. Programul de funcționare al poligonului este de luni până duminică între orele 8:00 și 20:00.