Gabriela Dinu Filme & Seriale 20.05.2022 14:23

Ce prețuri au abonamentele Disney Plus în România, comparativ cu alte țări

Ce prețuri au abonamentele Disney Plus în România, comparativ cu alte țări

The Walt Disney Company a anunţat că va lansa şi în România Disney+, serviciul de streaming online de filme şi seriale. Disney+ va concura cu HBO Max, Netflix și Amazon Prime, platforme care se află deja pe piața din România. 

La noi în ţară, acesta va fi disponibil începând cu data de 14 iunie 2022 şi va oferi conţinut exclusiv, în care se încadrează numeroase filme produse de Disney, Pixar, Marvel, Star Wars şi National Geographic. Pe această platformă pot fi văzute de pe 14 iunie şi în România cele mai îndrăgite poveşti de animaţie din întreaga lume.

Cât va costa abonamentul Disney Plus în România?

Conţinutul va fi adaptat pentru cei mici şi nu numai, căci pasionaţi de desene şi filme animate există la toate vârstele iar Disney+ speră să le satisfacă dorinţele tuturor prin producţiile ce vor fi disponibile în platformă. Asemenea Netflix, va exista un abonament lunar, însă nu va fi la fel de costisitor, căci preţul său este de 29,99 lei. Iar cei care vor fi consumatori fideli şi ştiu asta îşi pot procura abonament anual, iar preţul vine cu un discount considerabil, de 299,90 lei pe an.

Când se va lansa platforma, vor fi disponibile o mulţime de filme, printre care şi „Cartea lui Boba Fett” și „The Mandalorian”, „Moon Knight”, „Shang-Chi și legenda celor zece inele”, „Luca”, „Encanto”, „Curella”, „Eliberați-l pe Guy”, „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” şi multe altele.

Cum va fi interfaţa Disney Plus pentru cei mici?

Disney Plus le va oferi utilizatorilor săi accesul la filme și seriale într-o platforma cu un grad ridicat a calității video și audio, iar aceştia vor putea beneficia de maximum patru fluxuri simultan, la acelaşi preţ. Totodată, vor putea face descărcări nelimitate de pe zece dispozitive diferite, IMAX Enhanced pentru filmele dorite.

Se vor putea crea maximum şapte profiluri diferite, spre deosebire de Netflix care la cel mai scump abonament oferă maximum patru dintre acestea. Părinţii vor putea face un profil special pentru cei mici, pe care îl vor putea accesa singuri, graţie interfeţei uşor de navigat.

Preţul pentru celelalte ţări este acelaşi ca în România, convertit în euro sau monezile lor locale.