Gabriela Dinu Știri 23.03.2022 11:29

Când apare sezonul 2 al al serialului Shadow and Bone, produs de Netflix

Când apare sezonul 2 al al serialului Shadow and Bone, produs de Netflix

Shadow and Bone este un serial produs şi distribuit de Netflix. Primul sezon a apărut în luna aprilie a anului trecut şi pentru că a avut parte de un succes răsunător, va exista şi o continuare.

Shadow and Bone este un film al Netflix, ce a fost inspirat din scrierile literare ale lui Leigh Bardugo şi spune povestea unor eroi extrem de puternici, care au fost înzestraţi cu reale calităţi pentru a putea face faţă întunericului.

Se ştie când va apărea sezonul al doilea din Shadow and Bone

Acesta este materializat în film ca Falie a Umbrei, un teritoriu care în film este populat de volcre. Universul Grisha al scriitoarei Leigh Bardugo va fi imaginat în sezonul doi de acelaşi Eric Heisser, scenaristul care s-a ocupat şi de primul sezon, în timp ce producător executiv va fi Shawn Levy, cel care a lucrat şi la Stranger Things, un alt serial celebru de pe Netflix.

Citeşte şi:

Când apare sezonul 2 al serialului Netflix Ginny and Georgia
Lista tuturor codurilor secrete din Netflix. Iată ce deblochează fiecare dintre ele

Pentru cei care vor să afle data exactă de apariţie a sezonului 2, ei bine ea nu a fost lansată oficial, şi urmează să se anunţe în cel mai scurt timp. În orice caz, există zvonuri care spun că aceasta ar urma să aibă loc în toamna acestui an.

În sezonul al doilea din serial vor fi distribuiţi actorii Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej), Kit Young (Jesper Fahey), Ben Barnes (generalul Kirigan), Danielle Galligan (Nina Zenik) și pe Calahan Skogman (Matthias Helvar).

Pentru cei care nu au aflat încă, povestea serialului este plasată într-o lume utopică, devastată de război, iar personajul principal Alina Starkov, soldat de profesie, îşi descoperă puteri extraordinare. Ulterior, puterile sale magice o vor aduce în armata de eroi care luptă pentru eliberarea ţării sale.