Gabriela Dinu Știri 13.02.2022 15:57

Ce înseamnă, de fapt, când visezi un taur care te aleargă. Dicționarul Viselor

Ce înseamnă, de fapt, când visezi un taur care te aleargă. Dicționarul Viselor

Dicţionarul de vise are o interpretare pentru fiecare mod în care îţi vin în minte în timpul somnului anumite întâmplări, obiecte sau animale. În continuare, vom vorbi despre ce înseamnă dacă visezi un taur şi ce aplicaţii are acest vis în viaţa de zi cu zi.

Prima regulă de interpretare cu acurateţe a viselor este să îţi aminteşti cu exactitate visul şi să afli dacă are valenţe pozitive sau negative.

De ce visează oamenii tauri – semn bun sau rău?

Prin urmare, dacă visezi un taur alb, înseamnă că vei avea succes la locul de muncă şi te paşte o promovare. În cazul în care visezi o luptă de tauri sau un animal care împunge pe cineva, înseamnă că urmează să fii „ţepuit” şi este recomandat să nu împrumuţi pe nimeni de bani.

Conform tradiţiilor româneşti, atunci când vei visa o adunătură de tauri, vei avea parte de o mare bucurie. La polul apus se află visele cu tauri agitaţi, de culoare neagră, căci prevestesc lucruri rele.

Dacă te visezi cumpărând un taur vei avea un insucces pe plan profesional, la locul de muncă sau în afaceri. Dacă animalul pe care îl achiziţionezi în vis este unul de mari dimensiuni, atunci visul capătă valenţe pozitive şi se zice că vei scăpa dintr-un mare necaz. Taurii agresivi apăruţi în somnul tău prevestesc lupte grele şi dacă vei visa mai mulţi tauri liniştiţi înseamnă că ai parte de o dragoste nesăbuită şi trebuie să ai grijă, să te gândeşti puţin mai bine înainte de a pune suflet într-o relaţie, căci este foarte posibil să-ţi îndrepţi atenţia într-un loc total greşit.

Dacă visezi un taur frumos, mândru, înseamnă că eşti creativ şi specialiştii de îndeamnă să dai curs tuturor ideilor care îţi vin, căci vei avea succes cu ele. Cel mai trist vis în care apare un taur este acela când animalul este negru, se spune că este prevestitorul morţii. La fel de trist este şi visul în care ţi-ar putea apărea mai mulţi tauri, care zburdă pe o câmpie, căci se spune că cineva apropiat va muri într-un mod teribil, într-un accident.