Gabriela Dinu Știri 02.02.2022 21:14

Ce înseamnă, de fapt, când visezi un câine. Ce anunță un astfel de vis

Ce înseamnă, de fapt, când visezi un câine. Ce anunță un astfel de vis

Visele, în opinia multora, pot fi prevestitoare. De aceea, unii oameni caută în dicţionarul de vise semnificaţia gândurilor de peste noapte.

Ai visat un câine şi te trezeşti cu un sentiment de nesiguranţă? Nu trebuie să fie aşa, căci visatul unui câine poate avea şi valenţe pozitive, nu doar negative. Şi le vom descoperi în continuare.

De ce visăm câini?

În primul rând, a visa un câine „trădează” sentimente puternice, putere de muncă, sinceritate şi pot reprezenta modul subconştientului de a-ţi spune că vei reuşi să treci peste piedicile care ţi se tot pun.

În simbolistică, un câine înseamnă fidelitate, protecţie şi încredere. Specialiştii spun, în acelaşi timp, că există şi unele semnificaţii negative.

Dacă visezi un câine prietenos, se zice că ai un prieten de nădejde în viaţa reală, care şi-ar da şi viaţa ca să te protejeze. Dacă îţi visezi propriul câine, se spune că îţi este dor de cineva şi trebuie să faci cumva să îl vezi.

Dacă visezi un câine bucuros, care se joacă în vis cu tine, înseamnă că vei avea parte de momente pline de bucurie. Dacă în visul tău ţi-a apărut un câine mic, asta spune despre tine că debordezi de pozitivitate şi încredere şi ai alături prieteni pe care te poţi baza.

Ce încearcă subconştientul să ne zică atunci când un câine ne apare în vis?

Dacă ai visat un câine care mânca un şarpe înseamnă că un prieten vrea să îţi arate drumul cel bun şi să te împiedice să iei o decizie greşită.

Câinele care aleargă în competiţii se referă la viaţa amoroasă, iar dacă acel animal din visul tău iese triumfător, înseamnă că vei avea parte de linişte şi fericire în relaţie.

Un câine care se învârte în jurul propriei cozi simbolizează faptul că nu depui suficient efort pentru îndeplinirea viselor tale. Câinele care latră spre tine prevesteşte ceva rău, un prieten sau un apropiat încearcă să îţi facă rău şi este modul subconştientului de a te avertiza că a venit momentul să ai mai multă atenţie cu oamenii de care te înconjori.