Ionuț Nițulescu Utile 23.12.2022 11:41

Ce înseamnă, de fapt, când visezi că ești însărcinată

Ce înseamnă, de fapt, când visezi că ești însărcinată

Multe femei visează că sunt însărcinate, însă acest lucru nu înseamnă neapărat că își doresc să devină mame. De fapt, sarcina în vis are nenumărate semnificații, în funcție de sentimentele pe care le ai în timpul visului, dar și de context.

De obicei, sarcina este asociată cu lucruri pozitive sau cu schimbări importante în viața personală sau în carieră.

Sarcina în vis. Greutăți sau bucurii?

Gravidanța semnifica și o dorință, iar multe dintre femeile care visează că sunt însărcinate probabil că își doresc ca acest lucru să devină realitate.

Sarcina în vis poate însemna și faptul că îți dorești să scapi de niște probleme care pun presiune pe tine și aștepți o schimbare în viața ta, dar te temi de efectele acesteia.  Pe de altă parte, sarcina simbolizează și visele neîmplinite.

Citește și: Ce înseamnă când visezi persoana care îți place. Interpretări uluitoare

Dacă afli brusc că vei fi însărcinată, pregătește-te. Te așteaptă o schimbare importantă în viața personală sau în carieră.

Dacă la aflarea veștii că ești însărcinată te cuprinde sentimentul de tristețe, probabil că îți e dor de familie sau de copilărie.

Pe de altă parte, dacă simți liniște, înseamă că urmează schimbări majore în viața ta, însă nu-ți face griji. Vei trăi cele mai frumoase sentimente.

Și testul de sarcină poate avea mai multe semnificații. Nu anunță o perioadă pozitiv sau negativ, ci dimpotriva. Perioada în care te afli este incertă. Totodată, testul poate însemna și frica de anumite situații.

Nașterea presupune efort, însă în vis asta înseamnă munca pe care trebuie să o depui pentru a obține ceea ce îți dorești.

Ce înseamnă dacă visezi că ai un copil

Ca și în viața reală, pe lângă motive de fericire, sarcina îți aduce și îngrijorare. Dacă visezi că dai naștere și copilul este liniștit, te așteaptă vremuri bune. Speranțele tale se vor concretiza. Dacă bebelușul plânge, atunci vei mai avea de așteptat până când dorințele tale se vor materializa. Un copil mort înseamnă destrămarea speranțelor.

În vis, sprijinul și încurajările celor dragi pot apărea în vis ca o sarcină liniștită.

Dacă găsești un copil în vis, înseamnă că ți-ai atins țelul și te simți împlinită.