Victor Dragodan Utile 23.12.2022 14:44

Ce înseamnă, de fapt, când visezi foc sau incendii

Ce înseamnă, de fapt, când visezi foc sau incendii

Visele spun foarte multe despre starea noastră psihică și sufletească. Mulți merg chiar mai departe și consideră că visele vin să ne avertizeze asupra a ceea ce urmează să se întâmple.

Ți s-a întâmplat și ție să viezi foc sau incendii? Flăcările au mai multe interpretări. Poate fi vorba despre o nouă dragoste sau, dimpotrivă, prevestește o ceartă.

Descifrarea visului depinde și de felul în care visezi focul sau incendiul. Focul este un simbol extren de puternic în mintea noastră. Poate reprezenta bucurie, bunăstare, dar și distrugere. Totodată, focul are legătură și cu pasiunea sau plăcerea.

Cum interpretezi focul apărut în vis

Dacă visezi că aprinzi un foc, ai grijă să nu pui paie pe foc și în viața reală. Acesta te avertizează asupra faptului că s-ar putea să te cerți. Aprinderea unui foc în vis îți poate aduce vești despre câștiguri la care nici nu te gândești.

Ce inseamna daca visezi foc

Atunci când încerci să aprinzi focul, dar nu-ți prea iese, este semn că depui prea mult efort pentru lucruri care nu te mulțumesc. Pe de altă parte, dacă aprinzi focul din senin, este semn că cineva apropiat ție este în pericol.

Citește și: Ce înseamnă când visezi persoana care îți place. Interpretări uluitoare

Dacă te simți amenințat de foc atunci probabil că te simți tensionat sau te afli într-o situație neplăcută.

Flăcările mari sunt aducătoare de vești bune. Poate fi vorba despre un mare câștig financiar mare sau de apariția unui nou membru în familie. Un foc mare și plin de lumină, care nu te sperie în vis, te anunță că vei avea parte de evenimente care te vor bucura și care îți aduc iubire.

Dacă visezi că aprinzi focul la aragaz, este semn mai puțin bun. Acest vis prevestește o boală sau o suferință.

Ce înseamna incendiul în vis

Incendiul pe un câmp înseamnă recunoașterea unor sentimente, în timp ce o casă incendiată te avertizează asupra unei schimbări importante în viața personală. Dacă încerci să stingi incendiul, înseamnă că ești conștient de schimbarea care se apropie, dar că încă nu ești pregătit.

Te visezi arzând într-un incendiu? Acest vis nu înseamnă altceva decât grijile și supărările cu care te confrunți și de care îți dorești să scapi.