Ionuț Nițulescu Știri 20.12.2022 23:18

Ce înseamnă, de fapt, când visezi flori

Ce înseamnă, de fapt, când visezi flori

Florile sunt asociate cu frumusețea, armonia și bucuria și, de cele mai multe, ori aduc fericire și zâmbete. Iată ce înseamnă atunci când le visezi.

Pentru cei ce cred în ele, visele vin ca o prevestire a ceea ce urmează să se întâmple. Alții cred că visele spun multe lucruri despre starea ta sufletească și mentală. Înainte de toate, ține cont de faptul că interpretarea visului trebuie să se facă în funcție de context, dar și de sentimentul pe care îl ai atunci când visezi.

 

Visezi flori? Iată ce înseamnă

De cele mai multe ori, florile în vis aduc vești bune, însă nu întotdeauna. Spre exemplu, o grădină mare cu flori sau o casă plină de aranjamente florale s-ar putea traduce prin faptul că planurile îți merg așa cum ți-ai dorit. Dacă florile sunt împrăștiate în toată casa, atunci e posibil să simți că te afli într-o situație care îți scapă de sub control.

Citește și: Dicționarul viselor: ce înseamnă când îți visezi fostul iubit

Florile în dar îți aduc vești de la depărtare și nu e de mirare să fie vorba și despre o sumă de bani. Dacă cel căruia îi oferi flori este o persoană cunoscută, înseamnă că te simți bine în compania ei.

Florile oferite unui străin precestesc o întâlnire cu cineva de care te-ai putea îndrăgosti.

Dacă dăruiești un buchet de flori înseamnă că simți nevoia să reiei o relație mai veche, iar dacă oferi flori persoanei iubite, e semn că ceva nu merge bine între voi. Poate însemna si faptul că îți dorești să faci ceva frumos pentru persoana respectivă. Ori îți ceri iertare pentru ceva, ori îți exprimi iubirea.

Aranjamentele florale prevestesc și ele lucruri bune în viitorul apropiat.

Semnificația florilor în funcție de culori

Visele cu flori pot fi interpretate și în funcție de culoare și tipul lor. Trandafirii anunță vremuri bune din punct de vedere sentimental, ba chiar o cerere în căsătorie. Nu degeaba sunt simbol al iubirii. Liliacul îți spune că vei sări în ajutorul cuiva, în timp ce irișii aduc speranță. Garoafele vin cu schimbări ce te vor lua pe nepregătite, iar narcisele îți spun că ar trebui să îți ceri iertare de la o persoană pe care ai rănit-o.

Și culorile sunt indicii despre ce se întâmplă în sufletul tău. Florile albe sunt semn că vei avea parte de bucurii, cele roz aduc speranță, iar florile galbene și portocalii indică faptul că vei avea parte de un viitor strălucit. Florile roșii, simbol al iubirii, pot indica furie sau gelozie.

Visele cu flori aduc și vești proaste

De cele mai multe ori, florile aduc bucurie și zâmbete, nu doar în viața reală, ci și în vise. Există însă și câteva care au semnificații negative.

Atunci când visezi flori ofilite sau uscate ești avertizat asupra faptul că urmează să ai parte de dezamăgire în viața ta.

Florile în ghiveci sunt semn rău. Ai putea primi vestea morții unei persoane cunoscute, iar cele florile negre sunt un semn al depresiei și al tristeții.