Ionuț Nițulescu Utile 20.12.2022 20:28

Dicționarul viselor: ce înseamnă când visezi pisici

Puțini știu că atunci când visăm pisici, de fapt, este vorba despre latura feminină din fiecare, fie că ești bărbat, fie că ești femeie.
Dicționarul viselor: ce înseamnă când visezi pisici

Puțini știu că atunci când visăm pisici, de fapt, este vorba despre latura feminină din fiecare, fie că ești bărbat, fie că ești femeie. Apariție unei pisici în visul tău poate semnifica independență. 

Cum interepretezi un vis în care visezi pisici

Atunci când visele noastre apare o pisică sau mai multe, latura noastra feminină iese la lumină, deoarece pisica reprezintă feminitatea dintr-un om. În același timp acest lucru poate reprezenta nevoia ta de independență, dar poate fi și un semn rău. Pisicile sunt animale prăduitoare, care pândesc prada, astfel visul poate fi un semn îngrijorător. În același timp puteți traversa o perioadă confuză și aveți nevoie de mai multă stabilitate în viața dumneavoastră.

[strawberry-ads position=”sus”]

Dacă visați o pisică care miaună este un semn că apropiații dumneavoastră vă vorbesc pe la spate, iar dacă felina se scarpină sau mușcă veți fi dezamagăți de prieteni în perioada următoare. Dacă pisica doarme, vei avea noroc în dragoste în perioada următoare.

O pisica apărută în vis poate fi interpretată și ca o credință în ceva care este lipsit de putere, în care crezi doar tu, în același timp pisicile sunt simboluri pentru fanteziile sexuale. Apariția unei pisici negre în vis reprezintă o teamă cu care vă confruntați.

Citește și: Dicționarul viselor: ce înseamnă când visezi un copil mic 

Apariție unei pisici moarte în vis

Apariția unei pisici moarte în visul vostru poate semnifica că un dușman din viața reală va dispărea sau acțiunile lui nu vă vor mai afecta. Dacă pisica moare în timpul visului înseamnă că trebuie să vă conștientizați sentimentele interioare, să lasați emoțiile să se elibereze.

Dacă în vis apare o pisică agresivă, inseamnă că o persoană de încredere te-a trădat sau urmează să o facă, iar dacă felina zgârie în vis, înseamnă că urmează să te cerți cu o persoană de sex opus.

Pisica a fost întotdeauna considerat un animal sacru în numeroase popoare, în același timp a fost venerată și asociată cu o latură instinctivă, reprezentând sexualitatea. De cele mai multe ori, o pisică apărută în visul unei femei reprezintă dorința acerbă de independență.