Gabriela Dinu Știri 10.12.2021 16:33

Ce acte și documente sunt necesare pentru portarea în rețeaua Vodafone

Ce acte și documente sunt necesare pentru portarea în rețeaua Vodafone

Portarea dintr-o reţea de telefonie în alta este o procedură simplă, care se poate face atât în magazine, cât şi online, pe site-ul oficial al companiei la care doreşti să aderezi.

În continuare, veţi afla cum să te portezi în reţeaua Vodafone şi ce lucruri trebuie să faci pentru ca procesul să se deruleze în condiţii optime.

Cum te poţi porta la Vodafone, pe cartelă sau abonament?

Vodafone îşi răsplăteşte noii clienţi şi dacă vrei să te treci la ei în reţea de pe o cartelă sau un alt abonament vei beneficia de o ofertă specială de portare, în care vei avea o serie de beneficii suplimentare.

Totodată, prin portare puteţi beneficia şi de reduceri considerabile la telefoane sau alte dispozitive electronice comercializate de Vodafone. Indiferent de motivul pentru care vrei să semnezi un contract la Vodafone, beneficiile vor fi aceleaşi.

Vodafone are o ofertă vastă pentru portare şi pot face acest lucru atât numerele de telefonie fixă, mobilă, numerele de telefon cu servicii de apel gratuit, numerele de telefon universare, precum şi cele cu un tarif special. Ce nu se poate realiza însă este portarea unui număr de telefon fix pe mobil sau invers.

Citeşte şi:

Taxe și impozite 2022. Cum se plătesc, cum aflii cât ai de plată și ce poți păți dacă nu le achiți
Cum trimiți indexul de gaze la Engie GDF Suez, Distrigaz, Nova, Premier și Gazest. Ghid pentru autocitire

Operaţiunea de portare este total gratuită şi primul pas în acest sens este de a verifica actualul contract. După care, vei solicita portarea online, pe vodafone.ro, sau într-un magazin. Apoi veţi primi pe e-mail lista de documente necesare care este diferită în funcţie de fiecare client în parte.

Conform informaţiilor de pe vodafone.ro şi a reglementărilor impuse de către ANC, procesul nu este unul de durată şi veţi fi în reţeaua Vodafone în „maximum 3 zile lucrătoare. Procesul se poate prelungi, dar nu mai mult de 25 de zile lucrătoare.”