Ionuț Nițulescu Vedete 03.01.2023 01:26

Ce a răspuns Irinel Columbeanu când a fost întrebat de ce nu îi cere bani Monicăi

Ce a răspuns Irinel Columbeanu când a fost întrebat de ce nu îi cere bani Monicăi

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri neașteptate despre Monica Gabor, la emisiunea „40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai.

Căsnicia dintre Irinel Columbeanu și Monica a ținut prima pagină a ziarelor o lungă perioadă de timp. Monica a ajuns de la Bacău în vila lui Irinel Columbeanu de la Izvorani, pe când era în clasa a XII-a.

Deși între ei exista o diferență de 30 de ani, cei doi s-au căsătorit, spre surprinderea tuturor, iar Monica a adus pe lume o fetiță – Irinuca. Dragostea nu a durat foarte mult, iar cei doi au decis ca drumurile lor să se despartă.

Dezvăluiri neașteptate despre Monica Gabor

Monica Gabor s-a mutat în SUA, unde și-a refăcut viața alături de Mr. Pink, un prosper om de afaceri, în timp ce Irinel Columbeanu pare urmărit de ghinioane. A rămas fără vila de la Izvoranu și fără avere.

Invitat la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Irinel Columbeanu a vorbit despre situația lui financiară, dar și despre căsnicia cu Monica.

Acesta a oferit un răspuns neașteptat când a fost întrebat dacă s-a gândit să ceară ajutorul Monicăi, având în vedere că trece printr-o perioadă proastă.

„Monica nu este căsătorită cu cine ați spus dv. Dar, căsătorită sau nu, nu m-am gândit niciodată la varianta unui colac de salvare de sex feminin”, a transmis Irinel Columbeanu în emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citește și: Vlăduța Lupău, acuzată că s-a infectat cu COVID pentru bani: „Îmi vine să o iau razna”

Irinel Columbeanu a rămas fără avere

Deși nu mai stă în vila de lux și nici nu mai conduce mașini de lux, Irinel Columbeanu a declarat că nu l-a interesat niciodată să strângă bani. Mai mult decât atât, a precizat că uneori se simte ușurat că nu mai are „griji bănești”.

„Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să-l trec cu bine.

Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi”, a declarat acesta.