Gabriela Dinu Știri 02.01.2023 19:47

Câți bani a încasat Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite 2020, sezon 8

Câți bani a încasat Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite 2020, sezon 8

Sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuţite, cel mai lung dintre toate de până acum, a ajuns la final. A fost o ediţie a schimbărilor, într-un an extrem de dificil. Cu o prezentatoare însărcinată în ultimul trimestru, în persoana Ginei Pistol, show-ul de la Antena 1 a avut audienţe colosale, fiind pe primul loc o ediţie după cealaltă, pe majoritatea segmentelor de public.

Câştigătorul din acest an, Ionuț Belei, a fost ales de un juriu feroce! 11 chefi celebri din România au avut de jurizat un meniu întreg, format din starter, main course şi desert.

Câţi bani a încasat Ionuț Belei, câştigătorul sezonului 8 din Chefi la cuţite

Pentru marele premiu, Antena 1 a oferit un cec în valoare de 30.000 de euro, pentru care Maria, Ionuţ şi Roxana, alături de echipele lor, au luptat din greu.

Cei trei concurenţi ajunşi până în această fază au poveşti de viaţă fabuloase. Ionuţ Belei este originar din Suceava, de profesie electrician, lucrează ca bucătar în Germania, însă primul job a fost cu totul altul. Ademenit de mirajul banilor din ţările străine, moldoveanul a plecat după fratele său, în străinătate. S-a angajat ca ospătar într-un restaurant din Germania, fără să ştie, însă, şi limba. Aşa că a fost imediat retrogradat la spălatul vaselor în bucătărie, acolo nu ţi se cerea carte…Aşa a ajuns să înveţe să gătească şi ulterior a devenit bucătar.

Roxana Blenche are 27 de ani şi lucrează ca chef într-un restaurant din Bucureşti. „Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot”, spunea Roxana Blenche atunci când intra în competiţie. Cealaltă jucătoare din competiţie, Maria Şandru, este o mămică muncitoare în vârstă de 27 de ani, care lucrează în Anglia.