Gabriela Dinu Știri 10.12.2021 08:58

Cât costă să angajezi un detectiv privat în România. Tarifele diferă în funcție de servicii

Cât costă să angajezi un detectiv privat în România. Tarifele diferă în funcție de servicii

Arzi de curiozitate să afli un lucru extrem de important pentru tine, dar nu ai abilităţile necesare ca să-l afli? Ei bine, angajarea unui detectiv particular îţi va rezolva toate problemele. Dar cât costă serviciile unei astfel de persoane?

Ai impresia că partenerul de viaţă îţi este infidel sau poate că partenerul de afaceri nu îţi mai pare de încredere. Pentru acestea sau orice altceva, îţi poţi angaja o persoană specializată în acest domeniu, care te poate ajuta, contra unei sume de bani, desigur.

Cum îţi poţi plăti un detectiv privat în România?

Detectivii particulari sunt licenţiaţi în astfel de chestiuni şi dovezile lor sunt chiar admisibile în instanţă, deci le veţi putea folosi fără probleme. Dacă informaţiile sunt obţinute respectând rigorile legii, desigur.

Tarifele variază în funcţie de mai multe lucruri şi pot fi percepute taxe diferite, în cazul în care cazul de rezolvat este unul dificil. Totodată, remuneraţia unui detectiv privat se deduce şi din tipul de investigaţie pe care îl face, numărul de detectivi care sunt implicaţi în caz, timpul alocat pentru investigarea cazului, precum şi alte taxe suplimentare.

Există firme care oferă în mod gratuit servicii de consultanţă, iar taxele se vor percepe odată demarat cazul.

Citeşte şi:

Cât este chiria pentru o tarabă în Piața Obor. Cât plătesc lunar oamenii care vând acolo
Cine este cel mai slab vlogger din România. Deși apare la toate televiziunile, are doar 20 subscriberi

În mod normal, pentru cazurile de complexitate mică spre medie, un detectiv privat va cere între 100 şi 500 de euro, în funcţie de cat. Pentru cele solicitante, preţurile pornesc de la suma de 500 de euro. Se percep şi taxe pentru filaj, iar acestea costă între 10 şi 30 de euro pentru o oră.

Se pot angaja detectivi privaţi şi pentru dispariţii de persoane, iar pentru acest tip de caz, preţul este de 70 de euro pentru fiecare zi petrecută pe urmele persoanei respective.

Atunci când vă decideţi asupra unui detectiv privat veţi întocmi un contract şi apoi va începe investigaţia de care aveţi nevoie.