Gabriela Dinu Știri 07.01.2022 13:42

Cât costă, de fapt, să deschizi o franciză 5 To Go

Cât costă, de fapt, să deschizi o franciză 5 To Go

5 to go este un lanţ de cafenele relativ nou în România, dar care s-a răspândit cu o repeziciune greu de imaginat.

Prezent în toate oraşele mari din ţară, precum sunt Iași, Constanța, Cluj, Ploiești, Pitești, Craiova, Brăila, Brașov, Sinaia, Rm. Vâlcea, Câmpina, Târgovişte, Hunedoara, Focșani, Suceava, Bacău, Bușteni, Alba Iulia, Sibiu, 5 to go a devenit cel mai mare lanţ de cafenele de la noi din ţară, cu disponibilitate de franciză.

Cum deschizi o franciză 5 to go şi de câţi bani ai nevoie?

Pentru oricine îşi doreşte să se alăture în acest business, să ştiţi că nu este deloc dificil şi în continuare veţi afla care sunt paşii pe care trebuie să îi urmaţi.

Prima locaţie a apărut în România la începutul anului 2015 şi s-a răspândit rapid, ajungând ca în prezent să existe 180 de locaţii pe tot teritoriul ţării, unde orice produs costă doar 5 lei sau un multiplu de 5. Aceasta este filozofia 5 to go care a avut atât de mult succes.

În primii 5 ani în România, brandul 5 to go a crescut incredibil, cifra de afaceri şi numărul de accesări au explodat. Cafenelele 5 to go sunt frecventate de tineri şi absolvenţi de studii superioare, la fel cum sunt şi cei care se implică în această franciză.

Atunci când o luaţi pe acest drum, trebuie să ştiţi care sunt costurile de pornire, aveţi nevoie de o investiţie care să se ridice la 15.000-20.000 de euro, în care sunt incluşi şi banii destinaţi taxei de franciză, pe lângă cei pentru dezvoltare.

Citeşte şi:

Când apare sezonului 2 al serialului Jocul Calamarului. Netflix a dat primele informații despre Squid Game
La ce oră și în ce zile transmite Pro TV emisiunea Survivor România 2022

Primul pas este să completezi formularul de pe site-ul fivetogo.ro, secţiunea de franciză, şi un reprezentant te va contacta cât de repede posibil. Vei avea nevoie de o locaţie şi de bani, iar mai departe vei avea toată îndrumarea celor de la 5 to go pentru a-ţi putea deschide şi derula afacerea.