Gabriela Dinu Știri 05.01.2022 22:38

Când apare sezonului 2 al serialului Jocul Calamarului. Netflix a dat primele informații despre Squid Game

Când apare sezonului 2 al serialului Jocul Calamarului. Netflix a dat primele informații despre Squid Game

Jocul Calamarului este serialul finalului 2021 de pe Netflix, iar fanii acestuia se întreabă când va apărea şi partea a doua.

Squid Game a făcut ravagii cu primul sezon difuzat pe Netflix, devenind aproape instant cel mai de succes show TV din istoria platformei de streaming. Acesta a fost văzut de peste 142.000 de spectatori în doar 28 de zile de când a fost lansat.

Când se difuzează pe Netflix sezonul 2 din Jocul Calamarului?

Lansat pe 17 septembrie 2021, Jocul Calamarului a ajuns imediat pe primul loc în topul celor mai vizionate filme la noi în ţară. Pentru moment, nu se ştie încă data la care va apărea un nou sezon, însă este sigur faptul că serialul va avea o continuare şi cel mai probabil va ajunge să fie difuzată spre finalul acestui an.

”Nu am un plan foarte bine dezvoltat pentru sezonul al doilea din Squid Game. Mă apucă durerea de cap numai când mă gândesc la asta. Dar, dacă e să o fac, nu o să o fac singur cu siguranță. Visez să am o cameră plină de scenariști și vreau mai mulți regizori experimentați”, a declarat regizorul Hwang Dong-Hyuk, pentru revista Variety.

Citeşte şi:

Când apare sezonul 2 al serialului Netflix Bridgerton
Când apare la cinematografe John Wick 4. Keanu Reeves a început deja filmările

Serialul Squid Game are un scenariu oarecum controversat, avându-l ca personaj principal pe Seong Gi-hun, un bărbat plin de datorii şi care este abordat de organizatorul unui concurs aparent simplu. În primă fază, s-a gândit că participarea în această competiţie îi va aduce rezolvarea tuturor problemelor, însă odată ce se înscrie dă de încă 455 de persoane din diverse clase sociale, care îşi vor risca viaţa la fel ca el, pentru marele premiu, în valoare de 45,6 miliarde de dolari.

Distribuţia din Squid Game, sezonul 1:

  • Lee Jung-jae- Seong Gi-hun
  • Park Hae-soo- Cho Sang-woo
  • Jung Ho-yeon- Kang Sae-byeok
  • Oh Yeong-su- Oh Il-nam
  • Heo Sung-tae- Jang Deok-su
  • Anupam Tripathi- Abdul Ali
  • Kim Joo-ryoung- Han Mi-nyeo
  • Wi Ha-joon- Hwang Jun-ho.