Gabriela Dinu Știri 27.04.2022 23:48

Câştigător Chefi Fără Limite. Cine a câştigat primul sezon al emisiunii produse de Antena 1

Câştigător Chefi Fără Limite. Cine a câştigat primul sezon al emisiunii produse de Antena 1

Update / 27.04.2022. Daniel Jumuga (Nobo)  a castigat primul sezon al emisiunii Chefi fara Limite.

UPDATE / 27.04.2022. În această seară are loc marea finală Chefi fără Limite. Trei concurenți se vor duela pentru titlul suprem al aventurii din Grecia. Iștvan Kozocsa, Daniel Jumuga (Nobo) și Laura Eremia. Nu e de mirare că lupta finala se va da între ei trei, toți fiind bucătari de profesie. Conform surselor stiridirecte.ro, Laura Eremia va câștiga prima ediția a emisiunii Chef fără Limite.

UPDATE / 26.04.2022. Luni seara a avut loc prima etapă a finalei Chefi fără Limite unde trei concurenți au părăsit competiția: Tanya Povenskaya, Daniela Andronie Rădulescu (doamna colonel), Mariana Tarbuc (Primărița). Supărarea celor trei a însemnat bucuria pentru cei 3 finaliști: Laura Eremia, Daniel Jumuga (Nobo), Daniel Iulian Tudor (Ken), Francisc Șandor, Iștvan Kozocsa, Iman Abushov.

În această seară va avea loc etapa a doua a finalei unde alți trei concurenți vor fi eliminați, urmând ca bătălia finală pentru titlu de Chefi fără Limite să fie dată miercuri, 27 aprilie.

Știrea inițială:

Chefi fără limite, cel mai nou show de gătit produs de Antena 1, se apropie de final cu paşi repezi. Emisiunea prezentată de Irina Fodor şi-ar fi ales, deja, marele câştigător, iar noi avem numele persoanei care a pus mâna pe marele premiu.

În continuare vom afla cine este concurentul de la Chefi fără limite care a reuşit să se impună în emisiunea plină de aventuri produsă şi difuzată de Antena 1.

Cine a câştigat Chefi fără limite 2022?

Marea câştigătoare a emisiunii a fost aleasă deja şi toţi concurenţii care au luat startul la această emisiune şi, deşi au clauză de confidenţialitate prin care nu pot dezvălui numele persoanei care a câştigat, aceştia au „transpirat” câteva informaţii. Se pare că Laura Eremia este cea care a pus mâna pe marele premiu oferit de Antena 1.

Pentru cei care nu ştiu cine este şi cu ce se ocupă Laura, ei bine, aceasta este de profesie patiser, este căsătorită şi este mama a trei copii. Aceasta face parte din echipa lui Sorin Bontea şi are propria afacere, în Bucureşti. Nu i-a fost deloc uşor să îşi părăsească familia şi afacerea, dar a făcut-o de dragul concursului.

Afacerea Laurei este unică în România, căci cu siguranţă că nu aţi mai auzit de produse de patiserie realizate special pentru persoanele care ţin dietă. Produsele care sunt comercializate în cadrul restaurantului său sunt sărace în carbohidraţi şi conţin substanţe nutritive, speciale pentru oamenii care duc un stil de viaţă sănătos.

Citeşte şi:

Laura Eremia: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri – Concurent Chefi fără limite
Iosif Ștefănescu: CV, vârstă, înălțime, afaceri, familie, venituri – Chefi fără limite

„Semnătură mea? Gătitul cu multă pasiune și cu gust, cu ingrediente naturale, cât mai healthy. Totul dinamic și plin de personalitate, la fel că mine. GAME ON!”, a spus Laura atunci când şi-a părăsit soţul şi copiii şi a plecat în aventura de la Chefi fără limite.