Gabriela Dinu Știri 25.02.2022 07:27

Laura Eremia: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri – Concurent Chefi fără limite

Laura Eremia: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri – Concurent Chefi fără limite

Laura Eremia este unul dintre cei 18 concurenţi de la Chefi fără limite, competiţie de la Antena 1 care a luat startul pe 21 februarie, la Antena 1.

Laura este o femeie extrem de ambiţioasă, decisă să îşi arate talentul în gastronomie în cadrul acestui sow culinar. Face parte din echipa lui Sorin Bontea şi este de meserie cofetar.

Cine este şi din ce face bani Laura Eremia, concurenta Chefi fără limite

Concurenta lui Bontea are propria afacere şi înregistrează venituri frumuşele din patiseria pe care o deţine în Bucureşti. Business-ul său este cu atât mai special cu cât produsele care se comercializează în patiseria ei sunt dedicate persoanelor preocupate de felul în care arată, care ţin diete de slăbit ori care nu doresc să consume mulţi carbohidraţi.

Este căsătorită şi are o familie numeroasă, având trei moştenitori. Spune că ar da orice pentru meseria pe care o are, inclusiv hainele pe care le deţine, indiferent de preţ, totul pentru a fi bucătar.

Laura Eremia, femeie de afaceri

– „Semnătură mea? Gătitul cu multă pasiune și cu gust, cu ingrediente naturale, cât mai healthy. Totul dinamic și plin de personalitate, la fel că mine. GAME ON!” spune Laura pe conturile sale de socializare.
– căsătorită şi cu 3 copii, Laurei nu i-a fost deloc uşor să îşi părăsească afacerea din Bucureşti şi familia, însă atunci când vine vorba despre pasiunea ei pentru gătit este pregătită să facă orice îi stă în putinţă ca să aibă succes. Asta speră şi la Chefi fără limite, să îşi depăşească orice limită, în aventura din Grecia.

A început emisiunea de la Antena 1 cu mari emoţii, după cum a scris pe contul său de Instagram, când Antena 1 a început difuzarea emisiunii produse toamna trecută în mai multe locaţii din Grecia:

„Prima zi, prima etapă, primele maaaari emoţii. În Chios a început aventura noastră pe tărâmuri greceşti, şi cred că e şi singura zi în care aratam bine”, a spus Laura Eremia.

Date Biografice Laura Eremia: înălțime, greutate

Nume complet: 3 martie
Data naşterii: 1979
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: căsătorită
Greutate: 62 kg
Înălţime: 1,65 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: